תח"צ לא פעם ראשונה ןואך גורמים שתהיה אחרונה?

• הוסף לסימניות
אתמול אני צריכה להגיע מקניון בני ברק לתחילת רבי עקיבא, אני מגיעה לתחנה שניה אחרי קו 2 ושניה לפני הבא, הבא פשוט לא בודק אם יש מישהו שצריך אותו! נוסע מראש בנתיב השמאלי!
מקרים נוספים:
אדם נזכר לצלצל רק ברמזור שלפני התחנה. הנהג לא עוצר כי אי אפשר היה לעבור לנתיב הימני.
מקרה שלישי- אני מחכה לאוטובוס עם תינוקת בצומת קבר שמואל הנביא- הבא עוד שעתיים- האוטובוס נוסע בנתיב השמאלי. אני מתחננת אליו שיעצור, והוא מסמן לי שהוא לא יכול לעבור נתיב!
איך עושים לזה סוף? (כל פעם חברה אחרת) איך גורמים שנהגי תח"צ לא יסעו בנתיב השמאלי? שאגב נהג מונית אמר לי פעם שאסור להם גם אם אין להם תחנה

• הוסף לסימניות
זה קורה המון.. לא נראה לי שלהתלונן יעזור כ''כ אבל בשביל ההשתדלות תתלונני.
ופשוט תתפללי שזה לא יקרה שוב.

• הוסף לסימניות
התחבורה הציבורית זה חלק בלתי נפרד, מארץ ישראל נקנית בייסורים.

כך אני מרגישה

• הוסף לסימניות
אני כן בעד להתלונן,
היה נהג של קו 2 שלא היה עוצר בתחנות כדי להעלות אנשים באופן שיטתי,
אא"כ מישהו היה צריך לרדת ואז הוא היה עוצר.
(זה היה קריטי בעיקר בשעות הלילה ויצא לי לנסוע איתו כמה פעמים כשהוא האוטובוס האחרון ופשוט דילג על תחנות עם אנשים ברצף)

התלוננתי עליו במשרד התחבורה (פניה מקוונת)
שלחו לי מכתב שזה עבר לטיפול
ומאז לא ראיתי אותו יותר....

אני מאמינה שאם יש כמה תלונות על אותו נהג הם כן מתייחסים

• הוסף לסימניות
לי היה את זה באופן קבוע עם הנהג שנסעתי לעבודה
עם היה אוטובוס אחר בתחנה הוא פשוט היה עוקף את התחנה.
לחברה שלי שעולה אחרי אם הייתי רואה אותה הייתי מצלצלת בשביל שיפתח לה!
התלוננו על כך.
ואז ראיתי ששבוע שלם הוא לא היה כאן
ואח"כ שפעם צעקתי עליו הוא התעצבן, פשוט ראינו שקיבל שימוע על כך.
ראינו שינוי בנושא.

• הוסף לסימניות
חבל מאד שפותחים אשכולות בפרוג על תלונות על תחבורה ציבורית,
מה עוזר להתלונן בפרוג?
תפנו למשרד התחבורה או לחברה המפעילה, הכי טוב גם וגם,
במקרים רבים הם מטפלים בנהגים שלא בסדר!
זה לוקח כמה דקות לרשום את הפרטים ולתאר את המקרה.

• הוסף לסימניות
פעם דילג לי אוטובוס, ולקחתי בגלל זה מונית
זה היה בקוים, התלוננתי שהייתי חייבת להגיע למקום בזמן ולקחתי מונית.
הם שלחו לי זיכוי על המונית.

• הוסף לסימניות
זיכוי על המונית זה נחמד מאד לקבל,
ויפה שהתלוננת,
רק שאם היית פותחת תביעה עליהם בבית משפט לתביעות קטנות,
עולה 50 ש"ח לפתוח תביעה ועוד מקסימום יום אחד של השקעה בכתיבת כל הפרטים,
היית מקבלת מהם 500 ש"ח (מניסיון! אני קיבלתי מקוים 500 ש"ח וזה היה עוד התפשרות כי הם הצליחו להוכיח לי שאם אני אלך למשפט אני לא אצדק בגלל סיבה מסוימת אז התפשרתי איתם על 500 ש"ח פיצוי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה