לא צלמת - אבל לכן יש - אז...

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לרכוש ציצית צמר לילד (גיל 3-4), באיש את רעהו לא היתה תגובה

צלמות: היכן קניתן בבני ברק?

תודה!

• הוסף לסימניות
באזור מאה שערים בירושלים בטוח יש להשיג, יש ילדים שלובשים את זה מידי יום

• הוסף לסימניות
בנויפלד יש יותר יפה ויותר יקר
במשכן התכלת (בסניף שליד פינת הזול) יש מבחר ודי בזול

• הוסף לסימניות
בחנויות של חבד יש

• הוסף לסימניות
במשכן התכלת יש, היום קנינו :)
הבן שלי בן 4+ ולקחנו מידה 10 (בציצית בד הוא לובש מידה 2..)

חוי

• הוסף לסימניות
במשכן התכלת אלו ציציות פסולות?
כמה עולה?

• הוסף לסימניות
ברחוב חבקוק מעל מייבל סנטר יש מפעל טליתות הם נתנו לי סוג ב' רק לצילום בחצי מחיר,יש כל מיני סוג ב' תבדקי מה מתאים לך.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיש ב"אותיות"ברח' השומר בב"ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1539151:
במשכן התכלת אלו ציציות פסולות?
כמה עולה?

כעת התברר לי שבעלי קנה בסוף בחנות אחרת: כץ תשמישי קדושה, אשדוד.
(האמת אני ראיתי במשכן התכלת, אך לא זוכרת מחיר.)
עלה 50 ש"ח עם פתילים רגילים - ציצית כשרה לחלוטין.

חוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1539247:
ברחוב חבקוק מעל מייבל סנטר יש מפעל טליתות הם נתנו לי סוג ב' רק לצילום בחצי מחיר,יש כל מיני סוג ב' תבדקי מה מתאים לך.

תודה רבה על הייעוץ

קניתי שם בזכותך!

20 ש"ח לציצית ללא גדילים, סוג ב' בלתי מורגש, כשר למהדרין!

גדילים בנוסף 7 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה