מידע שימושי לא צריך לשלם יותר על בונג'סטה--

• הוסף לסימניות
יש לזה פיתרון,
יש תקרת חיוב על מזון לתינוק של 700 שקל לחודש
אני פשוט הייתי קונה לכמה חודשים קדימה...
(מבקשת מהרופא הפניה ל 20 חבילות ומרוקנת את הבית מרקחת... )
1.- שאלתי בקופה ואמרו לי שצריך חצי שנה רצף לתרופה
2.- שכנה שלי עשתה ככה- וכשאני באתי לבית מרקחת - לא היה,
למזלי, גיליתי שלשכנה ההיא יש סטוק מזה- לא מובן מאליו-
אחרת.... מעדיפה לא לחשוב....

• הוסף לסימניות
1. מניסיון, זה עובד, במקרה שזה תזונה, לא תרופה
2. יש עוד בתי מרקחת..

• הוסף לסימניות
את יכולה לבקש מרשם לX קופסאות - כמות של חודשיים נניח -
ואז לעשות הזמנה על כל הכמות לבית מרקחת ספציפי של הקןפה, לפחות במכבי,
מזמינים ע"ש הילד לפי המרשם וזה משויך לך
מגיע תוך כמה ימים

(ובלי קשר - אחריות בית מרקחת לוודא שהוא משאיר אצלו כמות מספקת,
ולא למכור לאישה אחת 20 קופסאות עד האחרונה שיש לו כרגע במלאי,
בחיים לא מכרו לנו קופסא אחרונה של תמ"ל בבית מרקחת)

• הוסף לסימניות
ואפשר לקנות פוליסה מיוחדת בשביל זה?
החל מאוקטובר 2023 רשות שוק ההון הוציאה תקנון אחיד לכל פוליסות התרופות, ולכן כיום כל חברות הביטוח מוכרות את אותו כיסוי בדיוק.
במסגרת התקנון הזה נוסף החריג להריון, ולכן תרופות כמו בונג'סטה אינן נכללות בכיסוי - ולא ניתן לרכוש פוליסה אחרת שתכסה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה