דרוש מידע לא קונים לפני שבודקים\איך בודקים לפני שקונים?

• הוסף לסימניות
איך ואיפה אפשר לעשות סקר שוק?
לדוגמא-אם אני רוצה לקנות עגלה חדשה איפה אפשר לבדוק באיזו חנות זה הכי זול\קרוב וכ'ו?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מצוין!!
אבל על מה שרציתי האתר משווה בין 2 חנויות בלבד..
יש עוד אתרים?

• הוסף לסימניות
איך ואיפה אפשר לעשות סקר שוק?
לדוגמא-אם אני רוצה לקנות עגלה חדשה איפה אפשר לבדוק באיזו חנות זה הכי זול\קרוב וכ'ו?
תודה רבה!!
יש לי אחות שהיא סקר מהלך...
לפני כל דבר שהיא קונה היא בודקת ומבררת על מה שהיא רוצה לקנות כרגע אבל בודקת וחופרת כולל את כל גוגל ואמא שלו וסבתא שלו.
אז לפני שאני מתכננת לקנות משהו אני מתקשרת אליה ותוך 5 דקות כבר מחליטה מה אני קונה איזה סוג ואיפה.
עושה לי את העבודה ; )

• הוסף לסימניות
יש לי אחות שהיא סקר מהלך...
לפני כל דבר שהיא קונה היא בודקת ומבררת על מה שהיא רוצה לקנות כרגע אבל בודקת וחופרת כולל את כל גוגל ואמא שלו וסבתא שלו.
אז לפני שאני מתכננת לקנות משהו אני מתקשרת אליה ותוך 5 דקות כבר מחליטה מה אני קונה איזה סוג ואיפה.
עושה לי את העבודה ; )
מה המספר שלה? ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה