דרוש מידע לא קיבלתי בהזמנה מנקסט קישור לדואר

• הוסף לסימניות
"ברוכים הבאים לצ 'אט של נקסט. בכדי שנוכל לעזור אנא ספק את כתובת האימייל או מספר הטלפון הרשום בחשבונך, שמך המלא והשורה הראשונה של הכתובת המופיעה בחשבון, (את/ה יכול/ה לעשות את זה עכשיו בזמן שאת/ה מחכה). גם אם אין לך את המידע המבוקש (במלאו או בחלקו), עדיין נוכל לעזור. "
15:37:04
הצ'אט אינו זמין כעת. אנא בקרו באתר שלנו www.nextdirect.com צרו קשר טלפוני, או שילחו אימייל.
15:37:04
נותקת מהצ'אט

• הוסף לסימניות
אצלי גם אותו דבר, ומחכה כבר לקישור המעקב על מנת לעשות עוד הזמנה ולקבלה לפני פסח...
הזמנתי בראשון ועדיין לא קבלתי לינק - תמיד הייתי מקבלת יום אחרי ההזמנה.
מה גם שהצאט ויצירת קשר דרך האתר לא עובדים!

מה עושים?
אם הזמנת בראשון הייתי מזמינה שוב
הם לא חיברו הזמנות
והזמנתי אחרי יום - אפילו שלא קיבלתי מייל על שליחת ההזמנה

• הוסף לסימניות
תגשי לדור עם מס' המעקב הזמנה שקבלת לרוב הם לא שולחים פתק לבוא לקחת או שתעשי תכנסי לאתר של דואר ישראל תראי מעקב משלוחים תקישי את כל הסםרות אם רשום לך מדף וכ'ו זה נמצא בדואר השכונתי שלך תגשי לקחת
מה צריך בבואי לדואר?
רק מספר הזמנה ותעודת זהות?
לא הודעה כתובה מהדואר ?

• הוסף לסימניות
לא יעזור להגיע לדואר עם מס' הזמנה אלא רק מס' מעקב

פעם הסבירו לי בנקסט שהם מקבלים את המספרים מדואר ישראל - כנראה ששם נעוץ העומס.

ככה זה תמיד בערבי חגים גם אני עדיין לא קיבלתי. נחכה בסבלנות עד חמישה ימים מההזמנה.

• הוסף לסימניות
אתמול שלחתי להם מייל בעברית שכתבתי שלא קיבלתי מס' הזמנה (מעקב) ובתרגום של גוגל לאנגלית
למייל זה:
‫<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
ואחרי כמה זמן קיבלתי את מספר ההזמנה
תנסו.

• הוסף לסימניות
שלחתי להם למייל זה ולא קיבלתי מענה.
יש לי עדיין 2 הזמנות , אחת שלא קבלתי מספר מעקב, ואחת שלא קבלתי בכלל אישור הזמנה למייל. מה יכולה להיות הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה