מעצבן.. זה קורה הרבה בזמן האחרוןגם לי ככה,
הגשתי ערעור דחו לי אותו כי אין ראיות,
דיברתי איתם בצ'ט והסברתי להם את כל הסיפור, ושאין לי דרך להביא להם ראיות, ושבפועל לא קיבלתי שום חבילה,
אמרו שיעדכנו אותי עד 10 שעות..
יש פתרון?מעצבן.. זה קורה הרבה בזמן האחרון
אני באותו מצב כמו שלך, מחכה.יש פתרון?
מקבלים בסוף את החבילה?
ניסיתי לבדוק בכמה אתרים ובאמת אין מידעEP901020792
זה אחד המספרים,
אשמח לעזרה!
לפי מה אתה משער שזה נשלח דרך קארגו?אולי זה יעזור קצת
זה נראה שזה נשלח דרך קארגו
תנסו גם לבדוק בכץ דרך הלחצן שבתמונה
צפה בקובץ המצורף 1670105
@למה מה קרה?גם אני קיבלתי מספר כזה וכתוב מוכן לאסיפה.
דיברתי עם אלי אקספרס, פשוט רשמו שקיבלתי את החבילה והתנערו מאחריות
ופה בדואר אומרים שלא יכולים לעזור עם מספר כזה
EP901031602
תראי את הפוסט שלי כאןקיבלתי הודעה על חבילה שמוכנה לאיסוף ולא כתוב איפה,
מספר מעקב מתחיל ב AE בדקתי באתר של ציטה וכתוב גם רק מוכנה לאיסוף
מה עושים??
www.prog.co.il
גם לי יש כזה חבילה,מספר חבילה כזה
JYDIL......YQ
איך אפשר לדעת מאיפה לאסוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //