• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

לא קשור אלי ובכל זאת>>> עוד סנגור או סנגורים ליום הדין!

• הוסף לסימניות
יש עכשיו קמפיין של הרב פרץ מאיר "מאיר לנצח"
אני מעתיק לכאן את מה שכתוב שם בהתרמה, אני אישית לא מתרים אך מכיר את פעילותו של הרב מקרוב, ולכן החלטתי להביא אותו בפניכם.
למי שיש לינק משל עצמו מוזמן להעלות.

"מצילים את הילדים של הרב פרץ מאיר

אם לא הרב פרץ מאיר, היו כיום בחיפה, פחות 5500 אנשים שומרי תורה ומצוות.

הרב פרץ בנה 17 מוסדות תורה וחינוך לבנים ולבנות, המיועדים כולם לבעלי תשובה שהתקרבו ליהדות בזכות פעילותו.

מרוב מלחמות כנגד הרשויות ובתי המשפט הנלחמים במוסדותיו, נחלה הרב ונקלע לצומת קריטית: או שמנצחים בקרב או שנפרדים בכאב מכ-300 ילדים וילדות הזוכים כל בוקר לומר "שמע ישראל" ולקיים מצוות, במוסדות "שבילי אור".

כרגע לא מדובר בגיוס המונים, אלא במבצע הצלה כפשוטו, כשעל הכף לא מונחים רק חייו הגשמיים של הרב, אלא חייהם הרוחניים של הבנים והבנות הקטנים; של הבחורים והבחורות במדרשיות; של בעלי התשובה ושל אלפי הטובלים במקווה הטהרה המפואר ביותר בארץ.

הרב מבקש להשיג 3 מיליון ₪ בדחיפות ומוכן לחלוק עם התורמים את זכויות בעולם הזה ובעולם הבא!

בתרומה של 650 ₪ ניתן להציל ילד מעונש מוות רוחני!

גדולי ישראל, הגאון רבי חיים קניבסקי, כ"ק מרן האדמו"ר מבעלזא, והראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף, פונים במכתב נרגש הממוען לכל יהודי, ובו בקשה והצעה שלא ניתן לסרב לה: הצילו את הילדים, והיו שותפים של הרב!"

• הוסף לסימניות
גילויו של הרב גרוסמן: "פגשתי יהודי מבוגר ממרר בבכי"
"בקרן רחובות בבארא פארק פגשתי יהודי מבוגר ונכבד ממרר בבכי" – הגאון רבי יצחק דוד גרוסמן בגילוי מסעיר על ידידו הרב פרץ מאיר
חרדים25.9.2019 | 12:51

cac5a2c56ca2f23b1a8a.jpg
הרב יצחק דוד גרוסמן צילום: פלאש 90

רגעים דרמטיים נרשמו אמש (יום שלישי), כשבמהלך נאום בנוכחות ראש מוסדות התשובה בחיפה הרב פרץ מאיר שליט"א, החליט הרב גרוסמן לחשוף את הסיפור המטלטל שגרם לו להיות ידיד נפשו הקרוב ביותר של הרב פרץ מאיר. "זה היה בליל חורפי בבארא פארק, צעדתי לבדי ברחוב בשעה מאוחרת ולפתע שמעתי קול יהודי ממרר בבכי. עצרתי בהפתעה. הבטתי ימינה ושמאלה, ולפתחו של בית, גיליתי יהודי לא צעיר במיוחד, עומד ובוכה. הוא לא היה נראה כאחד שבא לגייס כסף להשאת צאצאיו והמראה המוזר עורר בלי חמלה ופליאה גם יחד. בקושי הצלחתי להוציא ממנו מילה, אבל כשהחל לדבר, פגשתי בזרם אדיר ובלתי ניתן לעצירה, של אהבת ישראל צרופה..."

להשתתפות בהצלה לחצו כאן>>>>

"הרב פרץ בכה כמו ילד בעקבות הודעה מצערת שקיבל זה עתה, לפיה החליט גורם שלטוני בארץ להוציא צו סגירה על מוסד חינוך תורני למשפחות בעלי תשובה, ולהשליך את מאות הילדים חזרה אל זרועות החינוך הממלכתי. עשר שנים של "שמע ישראל" בוקר בוקר ושמירת שבת, הולכים לטמיון"...

הרב גרוסמן המלווה את הרב פרץ לכל אורך הדרך, אמר את הדברים במסגרת מצה ההצלה האדיר "מאיר לנצח" להצלת מוסדותיו של הרב העומדים בסכנה קיומית מידית, בעקבות מסע רדיפות בלתי פוסק ומלחמות קשות בבתי המפשט על זכות ילדי קהילתו ומוסדותיו ליהנות מחינוך יהודי תורני.

"לקראת ימי הרחמים והסליחות", אומר הרב גרוסמן ומתחנן, "אין זכות גדולה יותר מאשר לבוא לעזרת הרב פרץ ולתת תקווה רוחנית נצחית לילדי קהילתו".

להשתתפות בהצלה לחצו כאן>>>>

מקור http://kore.co.il/viewArticle/55630

• הוסף לסימניות
רבותי נשארו 6 שעות בלבד להצלת המפעל הקדוש!!! קנו לכם פרקליטים ליום הדין!!

• הוסף לסימניות
מדהים ומרגש!!!
אתם חייבים לקרוא את זה>>>

IMG-20190926-WA0002-e1569505106121.jpg

המעטפה שסחטה דמעות: "אבא שבשמים אני נותן את כל הכסף שלי"
יעקב אבוביץ26.09.201916:38
0 תגובות
ילד קטן, חסיד בעלזא מירושלים, החליט לקראת ראש השנה, לתרום את כל כספי חסכונותיו, למען מפעלי התשובה של הרב פרץ מאיר, ובכך לגרום נחת רוח לאבינו שבשמים לקראת יום הדין הקרב ובא. הרב נטש לרגעים אחדים את כל עיסוקיו וחייג אל הילד

המעטפה שסחטה דמעות בחפ"ק המרכזי של הרב פרץ מאיר בחיפה: "לטאטי (אבא שבשמים) אני נותן את כל הכסף שלי להרב פרץ מאיר!".

תוך כדי הפעילות הקדחתנית להשגת היעד של 3,000,000 ₪ שיצילו את מוסדות התשובה של הרב פרץ מאיר ואת אלפי הילדים התלויים בו, נחתה על השולחן מעטפה שהגיעה באמצעות יהודי יקר מירושלים, וגרמה לכל הנוכחים להוזיל דמעה. המעטפה, מודבקת בכמות נדיבה של דבק סלוטייפ, הכילה כמה עשרות שקלים במטבעות של שקל וחצי שקל, ועליה כתוב באותיות דפוס ילדותיות: "לטאטי (אבא שבשמים) אני נותן את כסל הכסף שלי להרב פרץ מאיר!"…

ילד קטן, חסיד בעלזא מירושלים, החליט לקראת ראש השנה, לתרום את כל כספי חסכונותיו, למען מפעלי התשובה של הרב פרץ מאיר, ובכך לגרום נחת רוח לאבינו שבשמים לקראת יום הדין הקרב ובא.

הרב נטש לרגעים אחדים את כל עיסוקיו וחייג אל המשפחה המתגוררת בירושלים כשהוא מבקש לשוחח באופן אישי עם הילד: "ילד צדיק! – אמר הרב כשהוא גועה בבכי לעיני כולם – אתה נתת לי עכשיו כוח יותר מכל התרומות. בזכותך ננצח. אני בטוח".

להשתתפות בהצלה לחצו כאן>>>>https://bit.ly/2llkc47

מקור: https://www.jdn.co.il/breakingnews/1206746/

• הוסף לסימניות
עומדות לי דמעות בעיניים... מרגש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה