התייעצות לא רוצה "להיתקע" עם שוכרים...

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש לבד BDI ורק במקרה ונמוך אז כדאי להכניס חברות כמו דיפרנט

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון זה עלול להרחיק שוכרים.
מה שמקובל זה תשלום בצ'קים מראש לפי חודשים
זה מאד מקובל בציבור הכללי
לא רואה בזה שום בעיה
ומי שלא מתאים לו לתת אז לא רוצה אותו

• הוסף לסימניות
יש גם את חברת וויצ'ק
אני עשיתי דרכם - הייתי מאד מרוצה !

יש להם כמה מסלולים.
בדיקת דייר חינם !
ביטוח על התשלומים + פינוי דייר סרבן וכו' בסכום זניח יחסית.

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי ביטוח אצל חברת דיפרנט הם היו ממש מעולים
דרך אגב הם עושים בדיקת הכנסות ובי.די.אי לדייר בחינם ללא התחייבות
אם אתה כן עושה דרכם תברר אצלם על כל סוגי החבילות ביטוח שהם מציעים
כמה זמן היה לך ניסיון איתם?

• הוסף לסימניות
כמה זמן היה לך ניסיון איתם?
התחלתי להשכיר דירה לפני שנה ואחרי חודשיים הזוג ששכר את הדירה נפרד
ישר התקשרתי לעדכן אותם ויצרו איתי קשר מהמחלקה המשפטית (ישר שלחו לי מסמכים למלאות למקרה שלא ישלמו לי)
היו בערך 3 חדשים שהיה עיכובים בתשלום וכל פעם הם התקשרו לתזכר וזה הסתדר על המקום
הם היו מאוד רציניים ועקביים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה