נכתב ע"י rr31;482249:יש למשהו נסיון מה עושים עם ילד בן שנה בלי מוצץ שקשה לו מאד מאד מאד להרדם גם כשהוא סחוט מעייפות. ניסינו כבר כמעט הכל מוזיקה רגועה, טיול באויר, חושך מוחלט וכו'
אבל כמעט כל לילה הסיפור חוזר על עצמו.
אולי יש משהו טבעי שיכול לעזור?
נכתב ע"י פילפל;482449:בקבוק עם דייסה / תרכיז / מים / מיץ ענבים וכד' לא עוזר?
בני בן השנה גם סרבן מוצץ עקשן, ובקבוק עם תכולה מסוימת, מהווה תחליף מצויין, מרדים ומרגיע.
ולפעמים לאחר שגומר לשתות וקם לקפוץ במיטה או ליבב, אני משאירה אותו כך מספר דקות עד שמתעייף.
יין---נכתב ע"י rr31;482249:אולי יש משהו טבעי שיכול לעזור?
נכתב ע"י pr;482784:אולי מישהו יודע איך באמת גומלים אותו מהבקבוק?... נורא ואיום!
מה יהא על השיניים?!
נכתב ע"י יאיר;482921:לדעתי אם מרגילים מקטנות ששתיה מתוקה היא רק לשבת ובבית יש מים לשתות הילד אכן מתרגל וחסל אם כל המתוק המתוק הזה.
הילדים שלי נרדמים גם כן עם בקבוק אבל שניה אחרי שנרדמים אני מוציאה את הבקבוק
והשתיה שלפני השינה רק מים רגילים פעמים עם מעט מים חמים
שימו לב, שתיה של שוקו חלב וכדו' בבקבוק לפני השינה מביא הרבה צרות.
נכתב ע"י pr;482923:אני ממש לא מדברת על שתיה מתוקה (במיטה בכלל, שה' ישמור)
אלא על דיסה, הבנתי שזה גם גרוע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ויש לומר, טורונטיאני, avi++ ועוד 17 משתמשים20 //