עזרה לא רוצה ריטלין!!!

הוא לא לומד בכלל- גם לא בבוקר- כך הרבה שלו אומר משום מה זה לא עוזר בכלל:(
וואו זה מתסכל
הילד ישן מספיק?
זה בעיה שהיתה תמיד או התחילה רק אצל הרבה הזה?
ועל זה את לא צריכה לענות , רק עוד כוון למחשבה: הבית עבר שינוי/טלטלה בתקופה האחרונה? - לפעמים יש לילד קושי ריגשי/נפשי כל שהוא שגורם לו להסחת דעת כל הזמן.
אם זה לא בעיה שהיתה תמיד אלא רק לאחרונה הייתי ממליצה לך לבדוק את הכוון הזה (יש לפעמים דברים שעוברים על הילד שאנחנו כהורים לא יודעים)
את האטנט והריטלין נתתם אחרי איבחון?

וואו זה מתסכל
הילד ישן מספיק?
זה בעיה שהיתה תמיד או התחילה רק אצל הרבה הזה?
ועל זה את לא צריכה לענות , רק עוד כוון למחשבה: הבית עבר שינוי/טלטלה בתקופה האחרונה? - לפעמים יש לילד קושי ריגשי/נפשי כל שהוא שגורם לו להסחת דעת כל הזמן.
אם זה לא בעיה שהיתה תמיד אלא רק לאחרונה הייתי ממליצה לך לבדוק את הכוון הזה (יש לפעמים דברים שעוברים על הילד שאנחנו כהורים לא יודעים)
את האטנט והריטלין נתתם אחרי איבחון?
מאז ומעולם הוא היה רחפן- עד עכשיו המלמדים פשוט לא התענינו תכלס הוא ילד שקט לא מפריע אז מה אכפת להם שהוא לא לומד
השנה הגיע מלמד חדש שאכפת לו וחוץ מזה - הוא התחיל כן להפריע מרוב שעמום
את הריטלין והאטנט נתנו אחרי התייעצות עם נוירולוג אבל שוב מכיון שזה ממש לא עזר וסתם לו את התאבון בשלב מסוים התייאשתי והתחלתי פשוט לתת לו מורים פרטיים אבל עדיין- צריך תרופה רק אין לי מושג מה

אמרתם לנוירולוג שלא עזר?
כי אולי זה עניין של מינון?
את כותבת שהוא ילד רזה, הוא גם חלשלוש? כי לפעמים חוסר בויטמין B12 גורם לחוסר ריכוז
אומגה 3 גם יכולה לעזור והיא בלי תופעות לוואי
באופן כללי הייתי נותנת לילד ריטלין רק אם זה במצב שהוא חייב וללא הריטלין נגרם לו נזק אישי
כגון שהוא כל הזמן מקבל ביקורת/ סופג הערות ואז הדימוי העצמי נמוך, מציק לסביבה ולכן דחוי חברתית וכו'
וזה גם בעיות שאי אפשר לפתור בדרכים אחרות.
אם הילד לא סובל מהחוסר ריכוז באופן אישי הייתי מנסה דברים אחרים לפני הריטלין.
באמת הדוג' של מורה פרטי היא מצוינת (אם כי יקרה...)
מכירה את הסרט אקילה (AKILA)?

זה סרט על ילדה שהגיעה מאזור מצוקה והיתה דחויה חברתית.
לא זוכרת איך התגלגלו העניינים אבל היא החליטה שהיא רוצה להשתתף בתחרות איות (שצריכים לאיית את המילה)
המשפחה לא תמכה בה אבל היא היתה החלטית
עיקר הסיפור הוא שהיא הלכה למורה שלימד אותה בשיטה שהיא היתה קופצת בחבל ותוך כדי היא הצליחה לאיית
וכמובן -איך לא... היא ניצחה בתחרות
מה שאני באה לומר כאן שיש ילדים שצריכים מורה פרטי כי הם צריכים שיטת לימוד שונה מהמקובל.
וגם שנמצאים עם מורה פרטי אם הילד מרחף המורה שם לב ומייד מרכז אותו

ד' יעזור כמו שכתבת זה יקר מאוד והוא לא בן יחיד , ואני חוששת קצת שזה לא מספיק
בכל אופן אני באמת אנסה לבדוק את האומגה 3 והB12
תודה רבה!

מאחלת הרבה הצלחה
שד' יאיר לך את העיניים ותצליחו לעזור לו במהרה
כל הכבוד לך שאת ככה משקיעה בו למרות שהוא לא בן יחיד

חפרתי את כל הבית
בעלי לא זוכר איפה שם את זה ומעניין שזה לא היה בארון של מה שמכרנו לחמץ אבל אמר שלא זרק לזבל
סליחה, סליחה
אם אמצא אעדכן [מצאתי את la חצי אריזה למסירה]
אין בעיה.
נמתין שתבדוק כמה מ"ג ואז נראה מי תזכה בזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה