לא רוצים לישון

• הוסף לסימניות
מה יכול לגרום למחשבי היקר לסרב ללכת לישון?
ובמילים אחרות: הוא מתעורר מעצמו ממצב שינה, ואמש זה היה מיד לאחר שהוא נרדם, כמה פעמים (בסוף כיביתי אותו ממש...)

• הוסף לסימניות
לוח הבקרה.

אפשר גם לכתוב: "שינה" בחלונית החיפוש.

• הוסף לסימניות
תנסי לשחק בהגדרות לפי מה שכתוב

הנה החלון הקודם למה שהבאתי לעיל, אני לא מבינה בזה יותר מידי:(

צפה בקובץ המצורף 166167

בהצלחה

קבצים מצורפים

• שוב לישון.JPG
    KB 75.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, פותחת האשכול לא התכוונה למה שהבאתם,, היא לא שאלה איך מגדירים מצב שינה, אלא שאלה-אני מכניסה את המחשב למצב שינה, ומשום מה לפתע פתאום הוא מתעורר :eek:, מה זה ועל מה זה? [מקווה שהבנתי נכון]..

אז ככה, זה קרה גם לי תקופה,, עד שעליתי על זה..
כשהייתי מדליק מתג חשמל או כל משהו בעל זרם/מתח חשמל באזור או בחדר שבו היה המחשב,, הוא היה מתעורר, בדיוק איך שתארת פותחת האשכול..
למה זה נהיה? לא יודע. אולי בגלל מתח החשמל שעובר זה גורם לו להתעורר? אולי.
בכל אופן, שם טמון הסוד,,
ומכאן לפיתרון, הדרך קלה יותר... :)

מקווה שהועלתי.

• הוסף לסימניות
א. אף אחת לא פתחה את האשכול.
ב. באמת זו הבעיה, שאחרי שאני מעביר את המחשב (נייח) למצב שינה - הוא מתעורר מעצמו.
ג. הפתרון אצלי הוא אחר, כיון שזה קורה באמצע הלילה אחרי שאני במיטה (המחשב בחדר השינה) ולעיתים גם בשבת, וכפי שציינתי - אמש הוא נדלק מיד אחר הכבוי כמה פעמים, עד שביצעתי כיבוי מוחלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה