לא רק ניראה טעים....

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הערות והארות על התאורה...
IMG_0656.JPG
י
IMG_0688.JPG
IMG_0738.JPG
IMG_0637.JPG

• הוסף לסימניות
השתמשת בתאורה וחשיפה דרמטיים. וזה מצויין. מבחינתי זה קפיצת מדרגה בצילומים שלך.

כדאי להקפיד יותר על קומפוזיציות. ומיקוד נכון.

הגבתי כאן אבל זה מתייחס גם לאשכול הנוסף שפתחת. פשוט אין לי כח להגיב בשניהם.

• הוסף לסימניות
תודה על הערה עוזר לי מאוד ללמד ולהתקדם...:)

• הוסף לסימניות
ברקע שחור חשוב מאוד לשים לב שכל המוצר מואר.
בכל התמונות יש מקומות מוצללים מדי וא"א להתרשם מהמנה.

תאורה דרמטית לא מתאימה לצילום מוצרים. היא לא מראה אותם. היא טובה לפעמים בתמונות אוירה.

• הוסף לסימניות
מאד חסר כאן תאורה אחורית שתמלא את הצללים ותקפיץ את המוצר מהרקע ותגרום לצופה ממש לחוש במוצר
מה שכן, הפריע לי גם שימוש בצמצם פתוח מדי בחלק מהתמונות, מה שגורם למוצר לצאת מפוקוס

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת עוגות ומתוק.(אני יודעת שאני מוזרה)
אבל הצלחת לגרות אותי;)

• הוסף לסימניות
מה אני חושבת?
צמצם סגור יותר, וזהו.
ובהנחה שמדובר בצילומי אווירה, כמו שאמרו למעלה, ולא למטרת שיווק של הקינוח כמוצר.
לא תמיד חייבים להאיר את המוצר מכל הכוונים. אפשר גם להשאיר פינות חשוכות. (אם את אוהבת את זה וכך בחרת לעשות.)
אה, ומה שראובם אמר על קומפוזיציה. קצת יותר לדייק.
חוץ מזה - ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אז לפי מה שהבנתי פה שלא טוב לעשות את התאורה כמו שעשיתי (שחלק מהמוצר חשוך ודרמטי??)
אפשר הסבר??(כי דווקא אהבתי את החשוך...זה נותן אוירה של "כבד ורציני" לא?!
אשמח לשמוע עוד הערות...זה חלק מהלימוד;)
תודה על התגובות...

• הוסף לסימניות
לא, עדיף לצלם על שחור, זה נותן הרבה יותר יוקרה, ובטח הקונדיטורית וודאי רצתה ליצור רושם של יוקרה.
תמונות יפות, השניה במיוחד, פעם הבאה, תאירי בתאורה מלאה ואז זה יתן הכל, גם מוצר מואר וגם אוירה יוקרתית.

• הוסף לסימניות
תאורה דרמטית מתאימה במקרים מסוימים מאוד.
אני לא רואה איך דרמה ומיסתוריות קשורות לקינוחי שחיתות.
אז אומנם זה מוצרי יוקרה ולכן מתאים הרקע השחור, אבל חייבים להאיר אותם טוב אם את בוחרת צד אחד לא להאיר לפחות שתהיה תאורה אחורית שתפריד מהרקע.

זה נראה סתם תמונות חשוכות ובכלל לא דרמתיות. (ובד"כ בדרמה התמונות קרובות יותר, ויש משחק עם חיתוכים)

• הוסף לסימניות
לא, עדיף לצלם על שחור, זה נותן הרבה יותר יוקרה, ובטח הקונדיטורית וודאי רצתה ליצור רושם של יוקרה.
תמונות יפות, השניה במיוחד, פעם הבאה, תאירי בתאורה מלאה ואז זה יתן הכל, גם מוצר מואר וגם אוירה יוקרתית.
תודה

• הוסף לסימניות
תאורה דרמטית מתאימה במקרים מסוימים מאוד.
אני לא רואה איך דרמה ומיסתוריות קשורות לקינוחי שחיתות.
אז אומנם זה מוצרי יוקרה ולכן מתאים הרקע השחור, אבל חייבים להאיר אותם טוב אם את בוחרת צד אחד לא להאיר לפחות שתהיה תאורה אחורית שתפריד מהרקע.

זה נראה סתם תמונות חשוכות ובכלל לא דרמתיות. (ובד"כ בדרמה התמונות קרובות יותר, ויש משחק עם חיתוכים)
תודה על הערה אני יקח לצומת לב:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה