לא רק תינוקות נולדים

• הוסף לסימניות
הצעת הגשה.
תיקון לעידון העריכה הקודמת שהעלתי.

קבצים מצורפים

• cakes-(1).png
    KB 363.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1352526:
הצעת הגשה.
(צריך עוד עריכה, עשיתי רק עיבוד צבע)
עכשיו זה נראה שומני, מספיק לחזק קצת את העיגולים עם ה"יומולדת שמח".

• הוסף לסימניות
מסכים העריכה שלי לא נראית טוב. אני אנסה לסדר את זה ולהעלות שוב.

• הוסף לסימניות
איזה יופי של צילום !

אהבתי את המקור !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1352534:
מסכים העריכה שלי לא נראית טוב. אני אנסה לסדר את זה ולהעלות שוב.

תראה, אני יודעת שזה קצת מדי פסטלי ולא הכי קונטרסטי, אבל ממש לא התחברתי לצבעוניות חזקה ולקונטרסט (ניסיתי גם לערוך אל תדאג..) אהבתי כן את הצבע הדהוי, זה יותר מתחבר לי לגלידות וקצפת ויומולדת רך ותינוקי..(בכל אופן הוא בן שנתיים:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1352530:
מספיק לחזק קצת את העיגולים עם ה"יומולדת שמח".
מעבר לחיזוק הקונטרסט שלהם, גם קצת להבהיר את הדגלון הימני.

נהדר שושי!
הרבה מזל"ט :)

• הוסף לסימניות
נראה לי שמדובר מצב מסך.
יתכן והמסך שלך יותר כהה משלי, כשאני מסתכל מזווית נמוכה יותר במסך שלי, אז גם התמונה הראשונה נראית טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה