כללי לא שגרתי מודעה לאמנית תסרוקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1183690:
השפה העיצובית מקסימה, אבל זה מתאים לכרטיס ביקור, זה לא פרסומת
אין פה שום דבר שימשוך אותי ויספר לי למה לבוא אליה, בגלל שהעיצוב של המודעה יפה?...

הרבה פעמים הקטע בפרסומת הוא סה"כ להזכיר שיש עסק/חברה כזאת. לאו דווקא להגיד שהיא הכי...
וחוצמיזה, צורת המודעה (פונטים, צבעיוניות וכו) מלמדים את הקורא מה סוג העסק. אם זה היה משהו יותר יוקרתי המודעה היתה נראית אחרת. כשאני רואה מודעה כזאת זה מבהיר לי- כאן יש עיצוב שיער בכיף, הספרית הזאת היא זורמת וכדו'.
אהבתי את מה שיצא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiscagi;1183756:
הרבה פעמים הקטע בפרסומת הוא סה"כ להזכיר שיש עסק/חברה כזאת. לאו דווקא להגיד שהיא הכי...
וחוצמיזה, צורת המודעה (פונטים, צבעיוניות וכו) מלמדים את הקורא מה סוג העסק. אם זה היה משהו יותר יוקרתי המודעה היתה נראית אחרת. כשאני רואה מודעה כזאת זה מבהיר לי- כאן יש עיצוב שיער בכיף, הספרית הזאת היא זורמת וכדו'.
אהבתי את מה שיצא!

השאלה מה מטרת הפרסום, רק להזכיר ללקוחות שלה שהיא קיימת? או למשוך לקוחות חדשות? ואני לא מתכוונת שצריך להגיד שהיא הכי, אלא למצוא את נקודת הבידול / היתרון שיש לה על פני המתחרות. או להדגיש את הצורך של הלקוחה הפוטנציאלית וכו'.

• הוסף לסימניות
האמת שאין לה שם מתחרות.
יש עוד אחת או שתיים. אבל יש עבודה לכולם.
כך שהמטרה המוצהרת היא לספר שהיא קיימת.

והפרסום הקליל אמור להיות מזמין ונחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה