לא שומעים...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על אפשרות של בדיקת שמיעה דרך מכבי בבני ברק???

מאד משונה שעם כל כך הרבה מרפאות ומכונים בבני ברק אני אצטרך להגיע למכבי השלום או ביאליק או פתח תקווה.

התקשרתי היום להרבה מקומות וכולם ששמעו שאני ממכבי אמרו לי שאין להם הסכם איתם.

אשמח למידע בענין!

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה עם ציפי תורם? גבול ב"ב רחוב שדרות ירושלים?

• הוסף לסימניות
יש לך טלפון שלה? היא מקבלת ממכבי? היא לא מופיעה לי בספר טלפונים של מכבי בני ברק.
(משום מה הוציאו חוברת מיוחדת רק לבני ברק)

אם היא מופיעה בספר טלפונים הרגיל של מכבי אני אחפש. רק תכתבי לי אם היא שייכת לקופה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם היא בחוברת מה שבטוח שעשיתי שם בדיקת שמיעה לילד שלי שהוא במכבי
אנסה לברר את המספר רגע

• הוסף לסימניות
  • טלפון: 057-9370200 *
  • כתובת: שד' ירושלים 98 רמת גן
  • שעות פתיחה: יום א' - יום שישי בתיאום מראש
  • מידע על העסק: אבחון בעיות שמיעה, אבחון בעיות דיבור, אבחון אפזיה..., יידיש...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לציפי תורם יש מכון לבדיקת שמיעה????
ידעתי שהיא רק קלינאית נדדתי עם הבן שלי פעעמיים למכבי השלום למען ה'
נעמי אשמח אם תעדכני האם היא עושה בדיקת שמיעה

• הוסף לסימניות
הייתי פעם בתחילת ר' עקיבא, מול מכון מור, לא זוכרת איך קוראים למכון. מטעם מכבי, כמובן.
אבל אולי השתנה מאז. במכבי לא הוציאו לך רשימה?

• הוסף לסימניות
לפי איך שידוע לי ציפי טורם עושה בדיקות שמיעה, אפילו שאלתי אותה פעם, מה זה החדר הפנימי הזה, אז, היא ענתה לי פה אני עושה את הבדיקות שמיעה.

• הוסף לסימניות
במוקד של מכבי מוסרים מידע הכי עדכני ונכון לאותו חודש, כולל זמנים, מספרים, כתובות ו-הכל !
זה משתנה כל הזמן עם מי מכבי עושים עסק, ולכן התשובות של חברות הפורום על מה שעשו לפני חודשיים ויותר - לא עדכניות.
1-700-50-53-53

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;904489:
במוקד של מכבי מוסרים מידע הכי עדכני ונכון לאותו חודש, כולל זמנים, מספרים, כתובות ו-הכל !
זה משתנה כל הזמן עם מי מכבי עושים עסק, ולכן התשובות של חברות הפורום על מה שעשו לפני חודשיים ויותר - לא עדכניות.
1-700-50-53-53
במוקד אמרו לי שאין שום מכון בבני ברק שעושה.
לכן אני מבררת אם זה הגיוני.
בנתיים לא תפסתי אותה. באיזה שעות להתקשר?

• הוסף לסימניות
גם אני ממכבי ועשיתי בדיקת שמיעה לביתי אצל תורם. (ממש לאחרונה)
היא חרדית אגב
ומקסימה.

• הוסף לסימניות
אם כך זה ממש חוצפה של מכבי שהם לא מודיעים את האופציה הזו
צריך לדבר עם משה שלזינגר,,,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;903415:
לציפי תורם יש מכון לבדיקת שמיעה????
ידעתי שהיא רק קלינאית נדדתי עם הבן שלי פעעמיים למכבי השלום למען ה'
נעמי אשמח אם תעדכני האם היא עושה בדיקת שמיעה
עידכון: היא עושה בדיקות שמיעה החל מגיל 5...
(הבת שלי בת 4)
אשמח אם יש עוד המלצות על מישהו בסביבת בני ברק (לא מכבי השלום, אני אמורה לשלוח איתה אברך משי... זה לא בשבילו)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אל תבררי במוקד רק על בני ברק. אני חושבת שמה שהציעו לי בזמנו היה ברמת גן, נסיעה בקו 62 (של פעם...), אני ממש לא זוכרת את שם המכון.

• הוסף לסימניות
מוזר, הייתי אצל ציפי טורם עם ילד בן 4 לבדיקת שמיעה[ לפני שנה+]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;908177:
מוזר, הייתי אצל ציפי טורם עם ילד בן 4 לבדיקת שמיעה[ לפני שנה+]

יש לי הרגשה שזה משהו ממכבי... אולי לא הייתי צריכה להגיד לה את הגיל. כי נשמע שברגע ששמעה מכבי היתה איזה נוקשות בקול...
אולי אני מדמיינת.

אשמח לשמוע אם את ממכבי גם.

• הוסף לסימניות
גלי קול , מכון שמיעה ברמת גן ובבני ברק
תתקשרי לטל הנ"ל ותקבעי דרכם תור לזבוטינסקי בבני ברק (פינת ר. עקיבא)
טלפון:
052-9120260 *
03-6738704

כתובת:קריניצי 5 רמת גן

שעות פתיחה:יום א' - יום ה' 19:00 - 08:00יום שישי 13:00 - 08:00פתוח בתיאום מראש

כמו"כ יש מכון שמיעה "הדים" ברח' הרואה ברמת גן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;904531:
במוקד אמרו לי שאין שום מכון בבני ברק שעושה.
לכן אני מבררת אם זה הגיוני.
בנתיים לא תפסתי אותה. באיזה שעות להתקשר?

גם לי אמרו במוקד (לפני כ3 שנים) שאין שום מכון בהסכם עם מכבי בבית שמש, ובירושלים יש רק בקרית יובל.
נסחבתי עם ביתי ברכבת למלחה ומשם לקרית יובל ואח"כ התברר לי שיש הסכם עם מכבי לבדיקות שמיעה גם במכונים בבית שמש וכן ב"שמע קולינו" בגאולה בירושלים (לשם הרבה יותר קל להגיע).
נראה שיש מגמה במכבי שיערכו את בדיקות השמיעה רק במכונים שלהם ולא במכונים שבהסכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה