כללי לא שילמו על העיצוב - ורוצים קבצים פתוחים...

• הוסף לסימניות
אולי אתה רוצה לעזור בזה.. וזכות את הרבים יהא תלוי בך

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעשות לך רשימה מה שחייב להיות בתוך הפרסומת הנ"ל.
לפחות 50 קילו עיטורים, 30 סוגי אפקטים בפוטושופ וכו', זה יקח זמן :):):)

• הוסף לסימניות
לא

בדרך כלל למי שעשית את העבודה אם הוא שילם מחיר מלא כמו שסיכמו מהתחלה אז צריך לתת לו את הקבצים פתוחים כי זה שלו הוא שילם מחיר מלא אבל אם לא שילמו כראוי כבר מההתחלה אז לא מגיע להם שום קובץ פתוח ( במצב כזה ואני הייתי משתמש אם אותם קבצים עם קצת שינוי לגליונות או עיתונים אחרים)

• הוסף לסימניות
למה לא שאלת רב העוסק בדיני ממונות? לשטוח את השאלה באופן מלא: מה נהוג, מקובל, כל יחסי העבודה וכל הצדדים למינהם.
לך על מצפון שקט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא מעבירים קבצים פתוחים.
חוץ מלוגו.
רוצים קובץ פתוח - הם חיחיבים לשלם לה, בלי קשר למה שהי'ה כשהתחילה לעבוד שם. יש לה זכויות מלאות על העבודה שלה.

• הוסף לסימניות
ממילא היא עוזבת, זה לא שהם זרקו אותה, כך שאין לה מה לעשות עם קובץ פתוח - אז למה לא לתת אותם.
מצד שני היא צריכה לשמור על המוניטין שלה ולאשר את הגרפיקאי שיבוא אחריה לפחות לראות פעם או פעמיים.
נכון שקובץ פתוח עולה כפול או אפילו כפול שלוש אבל כאן מדובר בעבודה שנמשכה זמן רב. וכעת אין לה חפץ בה יותר אז מה להתעקש.
שתעביר לאחד מאיתנו את העבודה ואת הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poupee;43927:
לי היה כזה מקרה שעבדתי עם עלון ושלמו לי לפי שעה כשהפסקתי לעבוד איתם רצו את כל החומר פתוח ובדיסקים, לא שיחררתי את זה עד שלא שילמו את כל מה שהיו חייבים לי וכמובן תוספת על הקבצים הפתוחים!

במקרה שלך כיון שהית שכיר הקבצים לא שיכים לך על פי חק

• הוסף לסימניות
ונתנו תעשה אתר של תבניות וקבצים פתוחים כמו שיש לאתרי אינטרנט.
אתה רוצה אני מוכן להכנס שותף איתך

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניין כ"כ ברווח ש[לא]יהיה מזה.
אני רוצה לתת אפשרות לאלו שרוצים לעבוד מהר, האפשרות לגמור מהר יותר.

• הוסף לסימניות
את בהחלט לא צריכה למסור להם את הקבצים הפתוחים.
בהצלחה בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה