לא שלי, אבל הייתי חייבת להראות...

• הוסף לסימניות
קישור לקומיקס יפהפה שמצאתי:
http://www.wormworldsaga.com/chapters/chapter01/EN/Index.php

דמויות נעימות לעין ביחד עם טכניקה מאלפת.
(מעלה 2 דפים לדוגמא)
קשה כ"כ היה לבחור שבחרתי את העמודים הראשונים. כנסו לקישור ותהנו.

• הוסף לסימניות
דוגמאות של 2 עמו' משם..

....

קבצים מצורפים

• 1111.png
    KB 452.8 · צפיות: 16
  • 2222.png
    KB 497.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
סליחה, נזכרתי שאברומי העלה את זה באשכול ההשראות שלו. מתנצלת, בכל אופן תהנו מהקישור.

• הוסף לסימניות
מקסים,תודה

• הוסף לסימניות
לא רגיל.

• הוסף לסימניות
נכון מהמם ביופיו?
התאהבתי בטכניקה המושקעת והמהפנטת של דניאל לייסקה (שאגב, משתכללת לבלי הכר דווקא ביצירות האחרונות יותר).
אבל, תודה על הקישור לקומיקס המלא.

לא רציתי בזמנו להביא אותו מחמת הסטנדטים האובר חמורים של אשכול ההשראת... ו.... השם הוא אבימי, לאברומי המוכשר-אש צריך להיות מקום של כבוד, בכל זאת

• הוסף לסימניות
סליחה, אבימי, התכוונתי בדיוק אליך, ואני יודעת מי זה אברומי. טעות כתיב ותו לו.
והקומיקס יפה-פה!

• הוסף לסימניות
מהמם!! תודה על השיתוף!
מעניין מה הביא את ההשראה של מה כי בקומיקס היה את הסיטואציה כמו בציור בתחרות שפעם ראיתי.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 423.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
סגנון צביעה ממש יפה תודה!

• הוסף לסימניות
מדהים. הרגשתי בסרט....
הזכיר לי קצת את גדי פולק... (ואל תגידו שהדמיון שלי פרוע, כי אני לא בתחום האיור והצביעה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה