לא תאמינו!! אני עושה הסבת מקצוע!

• הוסף לסימניות
את המצלמה הורשתי לברנש..
החלטתי ללכת על מעצבת שיער..
Untitled-.jpg
DSC049261.jpg
DSC048981.jpg

• הוסף לסימניות
חחח את מצחיקה ומגניבה!
אוהבת את המקוריות שלך

• הוסף לסימניות
את יצורהההה, עכשיו אני מבינה לאן אחותך שייכת...
חמודדדדדדדהייתי מרחיקה אותו טיפה מהרקע, כי לא אהבתי את הצלליות שנוצרו, אבל אולי יחלקו עלי פה.

• הוסף לסימניות
חחחח..את בהחלט יצורה!!
ילד בוב!
תאורה נעימה
הייתי מרחיקה אותו טיפה מהרקע, כי לא אהבתי את הצלליות שנוצרו, אבל אולי יחלקו עלי פה.
אני מצטרפת (כי זה קצת חונק לי שהצל עולה ולא שוכב..)

• הוסף לסימניות
את יצורהההה, עכשיו אני מבינה לאן אחותך שייכת...
חמודדדדדדדהייתי מרחיקה אותו טיפה מהרקע, כי לא אהבתי את הצלליות שנוצרו, אבל אולי יחלקו עלי פה.
יחלקו
הצלליות סבבה ותמונות מדליקות!

• הוסף לסימניות
מגניב לגמרי.
כיף לפתוח אשכולות שלך.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל.

• הוסף לסימניות
רואים שיש לך עתיד מבטיח עם השיער,אבל מה את לא רוצה קצת ביקורת על התסרוקות?

;)

סט מדליק והקוצים פשוט הורס,הייתי חייבת.
[האחרונה מיותרת לי,אין שום משמעות לשכיבה שלו ליד המצלמה ,
היא רק מפילה עליו צל לא נחמד ובא לי לראות עוד מהפרצוף שלו שם.]

• הוסף לסימניות
יואו! לייק איט
את פשוט ממציאה את עצמך כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
חחח אהבתי מאוד
איזה יצירתית את.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה