מידע שימושי לא תאמינו מה אתם אוכלים עם העגבניות שרי

• הוסף לסימניות
חסום...

• הוסף לסימניות
וואו! נראה שצריך לשטוף אותם כמה וכמה פעמים! (אני כבר מתעצל לאכול עגבניות שרי בגלל זה).

• הוסף לסימניות
וואו! נראה שצריך לשטוף אותם כמה וכמה פעמים! (אני כבר מתעצל לאכול עגבניות שרי בגלל זה).
אין לך מה להתעצל...
זה כך בכל הירקות. עגבניות שרי היו רק הדוגמה!

אגב, זה סרטון שצולם במטבח של מסעדה רגילה,
שימו לב כמה צריך לסמוך על המשגיח במסעדה.

• הוסף לסימניות
עדיף כבר לפתוח חבילת ביסלי או ללכת על מגש פיצה...
שאני יעלה סרטון ממה עשוי הפיצה והביסלי?? הספיק הסרטונים הקודמים. אגב,אחרי ששוטפים לפי ההוראות אז זה נקי וכשר למהדרין.

• הוסף לסימניות
חבל שהוא לא הראה מאיזה דוכן הוא קנה את העגבניות, אני מהמר שזה לא היה בחנות מסודרת עם מקרר פעיל אלא בעיר העתיקה עם שמש שקופחת על העגבניות שלושה ימים.
תבדוק אצלך מהחנות ירקות בצורה זו ותופתע לרעה מהתוצאות.סה''כ צריך להשרות 3 דקות עם חומר ולשטוף.

• הוסף לסימניות
וואו איזה נורה ממש מפחיד
זה התשובה שצריך לתת לכל מי שלא מבין בשביל מה צריך משגיח העיקר שהכל בכשרות טובה

• הוסף לסימניות
שאני יעלה סרטון ממה עשוי הפיצה והביסלי?? הספיק הסרטונים הקודמים. אגב,אחרי ששוטפים לפי ההוראות אז זה נקי וכשר למהדרין.
אולי תעלי? אני יראה את זה לילדים שלי מה הם אוכלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

רוצים להוריד שירים?
שירים לא נפתחים לכן?
יש לזה פתרון!
בקישור הזה תוכלו להוריד!
אז איך זה עובד?
דבר ראשון:
נכנסים לקישור למעלה.
יעיעיעיעיעיעייייייייי.JPG

לאחר מכן מעתיקים את הקישור מהסרטון
עיעכיעכיעכיייייייי.JPG

ומדבקים באתר
יחלחלחילחיל.JPG

אחר כך בוחרים מה אנחנו רוצים: וידיאו/אודיו
עכעגכעגכעגכע.JPG

לאחר שבחרתם לוחצים על הורד יללעיל.JPG
וזה יתחיל להוריד (פעולה זו יכולה לקחת כמה דקות)
עכעגכעגכע.JPG
והנה הקובץ במחשב
נמעעעעעעעענ.JPG
כמובן שלהוריד אך ורק שירים כשרים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה