אין לך מה להתעצל...וואו! נראה שצריך לשטוף אותם כמה וכמה פעמים! (אני כבר מתעצל לאכול עגבניות שרי בגלל זה).
עוד יותר סיבה להתעצל (מלאכול את כל הירקות)...אין לך מה להתעצל...
זה כך בכל הירקות. עגבניות שרי היו רק הדוגמה!
באיזה סינון?חסום...
הכנה ראויה לתשעה באב.עוד יותר סיבה להתעצל (מלאכול את כל הירקות)...
שאני יעלה סרטון ממה עשוי הפיצה והביסלי?? הספיק הסרטונים הקודמים. אגב,אחרי ששוטפים לפי ההוראות אז זה נקי וכשר למהדרין.עדיף כבר לפתוח חבילת ביסלי או ללכת על מגש פיצה...
לא תודה. הספיק לי מה שהעלו כבר.....שאני יעלה סרטון ממה עשוי הפיצה והביסלי??
תבדוק אצלך מהחנות ירקות בצורה זו ותופתע לרעה מהתוצאות.סה''כ צריך להשרות 3 דקות עם חומר ולשטוף.חבל שהוא לא הראה מאיזה דוכן הוא קנה את העגבניות, אני מהמר שזה לא היה בחנות מסודרת עם מקרר פעיל אלא בעיר העתיקה עם שמש שקופחת על העגבניות שלושה ימים.
אולי תעלי? אני יראה את זה לילדים שלי מה הם אוכלים.שאני יעלה סרטון ממה עשוי הפיצה והביסלי?? הספיק הסרטונים הקודמים. אגב,אחרי ששוטפים לפי ההוראות אז זה נקי וכשר למהדרין.
גם אני בעדאולי תעלי? אני יראה את זה לילדים שלי מה הם אוכלים.
בתנאי שתראי להם את הסרטונים של הירקות שידעו מה ההורים שלהם אוכלים.אני יראה את זה לילדים שלי מה הם אוכלים.
תנאים עושים רק באירוסין.בתנאי שתראי להם את הסרטונים של הירקות שידעו מה ההורים שלהם אוכלים.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים