לא תאמינו!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו!
זה גדול!

• הוסף לסימניות
להלן

קבצים מצורפים

• האם מאחורי החיוך התמים של הילד הקטן מסתתר אחד מגדולי .mp4
    5.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
איך מורידים קבצי וידאו מאתרים?

• הוסף לסימניות
וואווו
כשרואים רק את הדמות , עוד לפני שצופים , לא חושבים שיש לו כאלו יכולות .
כמה מראה עין מטעה .

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
זה ממש נראה לי שהוא סתם משחק
אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1827533:
סליחה על הבורות
זה ממש נראה לי שהוא סתם משחק
אני טועה?

ברור שאתה טועה..

ולמי שמכיר את היצירה, רואה גם בדיוק איך הוא מבצע אותה..

אליפות!
בקרוב אצל כולנו--

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1827541:
באמת לא מכיר
אתם מזהים כאן איזה שיר?

לגמרי לא שיר..
אלא יצירה
פנטזיה אימפרופטיו של שופן

• הוסף לסימניות
וואו וואואו ואואוא
נס
מה שמטעה פה זה הסגנון לבוש שלו
הוא לא נראה כאחד שמשתייך למשפחה שתשקיע בלימודי פסנתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכלנית;1827681:
לא מבין מה יפה ביצירה של הילד !

ונעים לך להודות בזה קבל עם ועולם?

אני רק שאלה אם הוא היה חנוט בחליפה ופפיון בלב אולם קונצרטים מלא בחשובים כן היית מבין מה יפה?

• הוסף לסימניות
נראה ילד ממוצא הודי.
מעניין איך הוא הצליח להתחבר ככה ליצירה רומנטית של שופן.
חתיכת ביצוע, אם כי הייתי מעדיפה לתת בידיים עם טכניקה כזו מפותחת פסנתר עם צליל יותר פעמוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה