לא תאמינו!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו וואו חלושעס...

ואגב, גם אם נניח זה היה רק משחק? עדיין זה משהו מיוחד.

• הוסף לסימניות
טרוף הדעת
אי אפשר להבין איך הוא עשה את זה!
זה גאונות

• הוסף לסימניות
רמה עולמית !!!
כישרוני, מחונן, פלא...
כמה כוח יש לו בידים ללחוץ על הקלידים
למי שמכיר זה לא קל יש לכל קליד משקולת
והוא ילד קטן וצנום.
אין אפס הוא בכושר מטורף!!!

• הוסף לסימניות
באמת יפה מאד,
אבל,לא יודעת למה אבל לי זה נראה שיש לו איזושהיא בעיה בידים
האצבעות מוזרות, ארוכות,
אבל רק אני חושבת ככה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1828144:
באמת יפה מאד,
אבל,לא יודעת למה אבל לי זה נראה שיש לו איזושהיא בעיה בידים
האצבעות מוזרות, ארוכות,
אבל רק אני חושבת ככה???

הוא פשוט נולד להיות פסנתרן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1827697:
נראה ילד ממוצא הודי.
מעניין איך הוא הצליח להתחבר ככה ליצירה רומנטית של שופן.
חתיכת ביצוע, אם כי הייתי מעדיפה לתת בידיים עם טכניקה כזו מפותחת פסנתר עם צליל יותר פעמוני.
לידיעתך, גם זובין מהטה, מנצח התזמורת הפילהרמונית הישראלית, הוא הודי (אוריגינלי, לא יהודי)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1827955:

ברור גאונות! רק מה?
הוא הגאון של המוזיקה של הדור הבא, יש לך ספק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1829852:
ברור גאונות! רק מה?
הוא הגאון של המוזיקה של הדור הבא, יש לך ספק?

כישרון, יש פה. שמיעה, יש פה. טכניקה, יש פה. תרגול אין סופי, יש פה. גאונות? לא בטוח קשור.

אני מתכוון שמוזיקאי גדול ורב תהילה לא בהכרח צריך להיות בן אדם גאון.
חולקים עלי?

• הוסף לסימניות
אואו חולקים
מוזיקאים לא בטוח יצליחו לנגן חצי מכזו יצירה מורכבת
אח"כ להביא לילד בכיתה ב'... זה פשוט לא שייך...!

• הוסף לסימניות
כן יש לו גאונות
גאונות מוזיקלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה