דרוש מתכון לבבות דקל

• הוסף לסימניות
מה עושים איתם?

• הוסף לסימניות
אוכלים
זה טעיםםםםםםםםם
אפשר לעשות סלט עם תירס גמדי ולא יועת בדיוק מה הרוטב
משהו עם מיונז

• הוסף לסימניות
אפשר לפרוס עיגולים, עיגולים עם רוטב אלף האיים- טעים!
בסלט חסה גם כנ"ל וטעים במיוחד!

• הוסף לסימניות
סלט
פורסים לפרוסות
קוצצים חסה
שוברים אגוזים קלויים לחתיכות גסות
מוסיפים חמוציות מיובשות
מערבבים מעט חרדל ודבש עם מיונז שמן זית ומעט מיץ לימון טרי
מלח ופלפל יתקבלו בברכה
יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

• הוסף לסימניות
כשהייתי בארה"ב
היתה שם חנות שמכרה מוקפץ טעיםםם שהכיל לבבות דקל
אין לי מושג מה לגבי המרכיבים, בכל מקרה עברו 12 שנים...

• הוסף לסימניות
אמא שלי מכינה סלט מהמם עם קרעי חסה, לבבות דקל פרוסים, חצאי ערמונים בוואקום, מקטעי תירס גמדי ועיגולי בצל סגול.
מתבלים בשמן, מיץ לימון, סילאן, מלח ופלפל גרוס.
אפשר להשמיט את הסילאן.

• הוסף לסימניות
סלט בלי חסה: ("סלט מזווה", כבר תבינו למה)
3 קופסאות שימורים מהרשימה להלן:
לבבות דקל (חתוך לחצאי פרוסות)
חומוס שלם (ארבעס)
תירס
שעועית ירוקה
שעועית לבנה (שטופה מהרוטב)

1 בצל סגול קטן קצוץ
1 פלפל אדום קצוץ

רוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר
כפית מלח
פלפל

סלט כיף שמכינים מראש בדקות ספורות, ומגישים ישר מהמקרר
נשמר במקרר הרבה זמן (לא ניסיתי מעבר לשבוע, תמיד התחסל לפני)
כולם אוהבים- אפילו ילדים קטנים
(אני חותכת את הבצל יחסית גדול כדי שיהיה קל להם להוציא)

• הוסף לסימניות
אמא שלי ממלאה בבשר טחון ומבשלץ ברוטב עגבניות-אותו רעיון של פלפל ממולא, אבל לדעתי-טעים יותר ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה