תודה לך.הבית האחרון יפהפה
והרעיון מדהים!
אהבתי מאוד את הכתיבה.במצריים
דיברו על חירות.
קיוו,
שאלו ורצו עד
אינסוף.
והיו
משה, אהרון
ועל ים
מרים ולה
תוף.
ובי
לא דיברו על
חירות
לא קיוו, שאלו
ורצו עד
אינסוף.
לא משה,
אהרון
או מרים עם התוף
רק אני לבדי
עומדת
על חוף.
כןאהבתי מאוד את הכתיבה.
אבל לא ירדתי לסוף דעתך.
את באמת חושבת שמצבך גרוע יותר ממצרים?
אולי שם שאלו קיוו ורצו עד אינסוף, כי מצבם היה גרוע הרבה משלך?
תודה לך.נשמע קטע מעניין. רק חבל שלא ירדתי לעומקו ולא הסתדרתי כ"כ עם השורות...
הכתיבה באמת משובחתרציתי לבטא שאני לבד
וואו, שיר ממש יפה, מאוד, למרות שהוא עצוב ביותר, וכואב, מרגישים את הלב.. על הדף. מדהים.
תודה לכן. זה מרגש.וואו כמה רגשות עולות מתוך המילים,
בדידות, כאב, פחד, עצב, חוסר אונים.
הכתיבה שלך מרגשת מאד! אמנם שיר קצר אבל כל כך נוגע
מאוד יפה ומקורי -- הייתי צריך לקרוא כמה פעמים כדי להבין את הכוונה --בסוף הבנתיבמצריים
דיברו על חירות.
ובי
לא דיברו על
חירות
רק אני לבדי
על חוף.
מהמם
גם המשקל
גם התוכן
וואו!
התחברתי.
תודה רבה.מאוד יפה ומקורי -- הייתי צריך לקרוא כמה פעמים כדי להבין את הכוונה --בסוף הבנתי
אולי בגלל שלא כלכך התחבר לי ברעיון ובהרגשה להשוות בין גאולת מצריים לגאולה פרטית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים