דרוש מידע לבוא לטיפת חלב ללא תור וללא פנקס חיסונים – אפשרי?

• הוסף לסימניות
אתם באים לפעמים ללא תור (כשרק אז מסתדר לבוא) או ללא פנקס חיסונים (במקרה ושכחתם)?

או אחד מהם? – מה מהם?

תודה

• הוסף לסימניות
אתם באים לפעמים ללא תור (כשרק אז מסתדר לבוא) או ללא פנקס חיסונים (במקרה ושכחתם)?

או אחד מהם? – מה מהם?

תודה
ללא פנקס חיסונים- קרה לי והכל היה בסדר, האחיות ממילא מתעדות הכל במחשב.
ללא תור- זה יכול להיות גזל זמן של אלו שהזמינו תור ונאלצות להמתין בגללכם (היה לי פעם אחת שהזמנתי תור מוקדם בבוקר כדי לא לאחר לעבודה, ובגלל מישהי שהגיעה ללא תור, 'רק לחיסון זריז', איחרתי לעבודה)

• הוסף לסימניות
הבנתי וגם שמעתי שיש אפשרות להיכנס לרגע רק לחיסון וללכת... בלי תור מראש.
יש כאלו שעושים כך. חשבתי שיש אפשרות גם ללא הפנקס. הכל על אותו הדרך... (להיות מאחרי זה ללא כאב ראש מיותר).

• הוסף לסימניות
הבנתי וגם שמעתי שיש אפשרות להיכנס לרגע רק לחיסון וללכת... בלי תור מראש.
יש כאלו שעושים כך. חשבתי שיש אפשרות גם ללא הפנקס. הכל על אותו הדרך... (להיות מאחרי זה ללא כאב ראש מיותר).
אין סיכוי ,
יתנו חיסון בלי לבדוק אם הילד כבר קיבל את זה ????
יגרמו לאפשרות שיחסנו אותו בעתיד שוב כי החיסון הנוכחי לא נרשם ????
אתם מוכנים להפקיד את בריאות הילד שלכם בידי אנשים ש(לדעתכם) מתנהגים בצורה חסרת אחריות שכזו ????

• הוסף לסימניות
אין סיכוי ,
אתם מוכנים להפקיד את בריאות הילד שלכם בידי אנשים ש(לדעתכם) מתנהגים בצורה חסרת אחריות שכזו ????
הכל רשום להם במחשב

• הוסף לסימניות
אין סיכוי ,
הכל רשום במחשב, גם החיסונים וגם המעקב גדילה
כבר כמה פעמים הגעתי בלי פנקס חיסונים והכל היה בסדר.

• הוסף לסימניות
חייבים פנקס
אצלנו התורים הם לעוד חצי שנה אין ברירה מגיעים בלי תור וחייבים לחסן

• הוסף לסימניות
העניין שכיום הכל במחשב,
נכון אבל האחות טענה שאם אני פעם אחת אצטרך לדעת דחוף איזה חיסון אם הילד מחוסן או לא וטיפת חלב היה סגור ועוד כל מיני טיעונים תכל/ס לא נתנה לי לחסן

פותחת האשכול שאלה אם אפשרי לבוא בלי פנקס אז אם זה בבית שמש שתדע!

• הוסף לסימניות
זה תלוי כל מקום לפי האחות באותו זמן
מוזר שאף אחד לא כתב שהסכימו לו לקחת את החיסון
לבית שיתן לבד לילד

• הוסף לסימניות
כששכחתי פנקס עשו את כל המעקב גדילה, ואמרו לי לחזור מאוחר יותר לחיסונים עם הפנקס.

• הוסף לסימניות
נכון אבל האחות טענה שאם אני פעם אחת אצטרך לדעת דחוף איזה חיסון אם הילד מחוסן או לא וטיפת חלב היה סגור ועוד כל מיני טיעונים תכל/ס לא נתנה לי לחסן

פותחת האשכול שאלה אם אפשרי לבוא בלי פנקס אז אם זה בבית שמש שתדע!
אגב, מה הרעיון של פנקס חיסונים?
למה זה לא נמצא בכרטיס מגנטי, כל הפירוט על החיסונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה