לבוגרי בניית אתרים

• פותח הנושא GEH
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על מקומות ללימוד בניית אתרים
ואם אפשר שתשימו קישורים לאתרים שבניתם, אשמח
(ברעיון הבנתי שפרוג טובים מאד, אבל זה רחוק לי, אם אתם ממליצים על אחרים אשמח לשמוע)
תודה רבה רבה:)

• הוסף לסימניות
את יכולה לראות אתרים שאני בניתי בקישור בחתימה שלי.
אם את רוצה לדעת איפה למדתי אוכל לענות לך אבל רק בפרטי.
פה זה פורום של פרוג ולא נראה לי שהם יסכימו לפרסם בתי ספר אחרים.

• הוסף לסימניות
על איזה אפיק בתחום את מדברת? ישנם אין ספור כיווני לימוד בתחום.

אם את מדברת על וורדפרס, אז כמובן, איך לא יהושע מרום מהפורום.
אני חושבת שהוא מלמד בפרוג.

בתחום הזה [כמו בהרבה תחומים], השם הטוב של בית הספר פחות רלוונטי מהמורים בפועל. מנסיון אישי.. אז מה שצריך לבדוק זה המורים שנותנים את השיעורים, ולא הבית הספר בעצמו...

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יהושע מרום אכן מלמד בצורה מקצועית ממש. את עיקר ההתקדמות שלי קיבלתי ממנו

• הוסף לסימניות
שווה לנסוע בשביל פרוג...
בקבוצה אצלנו היתה אולי אחת בני ברקית....
כל השאר הגיעו מרחוק ממש....
מתאמצים אבל פרוג זה משפחה וזה שווה
וכמובן אין על המורה יהושע מרום שהציל את הקבוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;2195160:
שווה לנסוע בשביל פרוג...
בקבוצה אצלנו היתה אולי אחת בני ברקית....
כל השאר הגיעו מרחוק ממש....
מתאמצים אבל פרוג זה משפחה וזה שווה

רק פרוג!

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי בפרוג והייתי מאוד מרוצה.
רק חבל שאצלנו לא היה עדיין את יהושע מרום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה