דרוש מתכון לבחורות סמינר שלא רוצות להתבשר

• הוסף לסימניות
פלפל ממולא רק באורז בלי בשר
ממכר בטירוףף!! קל להכנה וגם משביע!
ומתכון פשוט מחפשים בגוגל פלפל ממולא טבעוני...(ללא בשר)
הכנתי את זה לאחרונה כמה פעמים
וזה פשוט נחטף
זה נשמע מאכל כבד וקשה להכנה
גם אני חשבתי ככה בהתחלה
אבל זה ממש בקטנה ומאד טעים!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון שנזכרתי-
טונה עם פסטה
מטגנים בצל מטוגן מוסיפים טונה חתיכות בשמן או מים,
מוסיפים כמה כפות רסק עגבניות או קטשופ (לפי הכמות של הטונה)
פלפל שחור, מלח ואורגנו.
מוסיפה כל פסטה שהיא
הילדים שלי טורפים את זה.......
אפשר גם להכניס לתוך פיתה, לחמניה, לחם וכו'....... [בתקווה שליטול ידים הם גם רוצות]
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עם מה את מגישה את זה?
לא חסר רוטב? לא יוצא יבש?
לא יבש מידי יחסית לקציצות מקטניות, נראה לי בגלל הבצל המטוגן והירקות. אני אוהבת להגיש עם יוגורט או טחינה בעיקר בשביל החמיצות שמשלימה בעיניי יפה. לבשל עם רוטב לא ניסיתי, לא אוהבים אצלי קציצות ברוטב..
גם סלט ירקות ליד יכול לתת השלמה "רטובה" אם זה בכל זאת מרגיש יבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה