התייעצות לבטל רישום כעוסק זעיר ולחזור לעוסק פטור רגיל

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה מדוייקת איך לבטל את הרישום לעוסק זעיר ולחזור לסטטוס הישן של פטור עוד השנה, בתיאום מס שחוייבתי לעשות ראיתי שמנכים לי הוצאות בסכום אסטרונומי שדופק לי את המענק עבודה

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה מדוייקת איך לבטל את הרישום לעוסק זעיר ולחזור לסטטוס הישן של פטור עוד השנה, בתיאום מס שחוייבתי לעשות ראיתי שמנכים לי הוצאות בסכום אסטרונומי שדופק לי את המענק עבודה
אם לא תגישי את הדוח המקוצר זה יעביר אותך לפטור רגיל
בכל אופן תמיד אפשר להגיש דוח 1301

• הוסף לסימניות
אם לא תגישי את הדוח המקוצר זה יעביר אותך לפטור רגיל
בכל אופן תמיד אפשר להגיש דוח 1301
מה זה דוח מקוצר ? דוח עוסק פטור למע"מ שמגישים בינואר או התיאום מס שבו דיווחתי על הצפי לשכר של השנה? ובכל זאת האם לא עדיף לי לסגור את הזעיר ולחזור לסטטוס הישן וא"כ איך עושים זאת?
תודה

• הוסף לסימניות
לא התיאום מס ולא ההצהרה למע״מ אלא הדוח המקוצר של עסק זעיר אם לא תגיש אותו תעבור לרגיל

• הוסף לסימניות
לא התיאום מס ולא ההצהרה למע״מ אלא הדוח המקוצר של עסק זעיר אם לא תגיש אותו תעבור לרגיל
אם הגישו כבר הצהרה למע"מ איך עוברים לרגיל?
אין דרך לסמן בד"וח של מס הכנסה שלא יוריד 30%
שנה שעברה היתה אפשרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה