חגים לביבות תפו"א- טיפים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על הטיפים שלכן/ם.
הבעיה העיקרית שלי היא הנוזלים שמופרשים מהתפו"א. גם אני אני סוחטת בהתחלה, בהמשך מופרשים עוד. ואז זה כבר עם ביצים ומלח...

• הוסף לסימניות
זה כל הטעים בזה!
למה לסחוט?

• הוסף לסימניות
קצת מקווצ'צ'ים ביד לפני הטיגון
לא התפזר לי .

• הוסף לסימניות
כדאי לסחוט אבל לא לגמרי, הלביבות צריכות קצת נוזלים
ועדיף לקחת את הבלילה למחבת עם כף מנוקבת, כך שהנוזלים המיותרים נוזלים עוד בדרך.

• הוסף לסימניות
שליש מכמות תפו"א לגרד דק והשאר גס.
לא לסחוט.
לטגן על אש גבוהה.
מניסיון לא מתפרק ויוצא מושלם.

• הוסף לסימניות
אני טיגנתי בחנוכה 100 לביבות תפו"א קטנים.
הברוך היה שהיו לי 2 ביצים בלבד ניסיתי ועבד....
חברה סיפרה לי שטיגנה על מכשיר בלינצעס
אז טיגנתי על מכשיר של שישיות שמתי בשקעים קצת שמן והשתמשתי ב-3 מכשירים במקביל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את המתכון של עוז תלם, לפי המלצה פה של מישהי
הטיפ עם ההשריה, ואז איסוף העמילן, משפר ממש, מומלץ לא לוותר.
וכן כל פעם שלוקחים עיסה ללביבה חדשה לסחוט את אותו חלק עיסה שוב מעל הכיור, יוצא עוד מלאא נוזלים.
בקיצור לעשות בדיוק לפי ההוראות שלו. יוצא מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה