מידע שימושי לבית-שמשיות שביננו! המלצה על קייטרינג

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קיטרינג ביתי שווה, להכנת ארוחת בוקר לצוות של 13 עובדות.
משהו בסגנון של מוקרמים לחמים סלטים קינוחים וכו...
יש לכן המלצות???

• הוסף לסימניות
יש את "שמנת"- אלופה ברמות על
אצלינו מזמינים אותה להרבה אסיפות
היא מפרסמת הרבה במידע לכל . (אין לי טלפון)

• הוסף לסימניות
יש את הני אשר, הזמנו אותה גם למפגש של כ15 נשים הכל היה מאד אסטתי וטעים ברמות!! ובשפע...
גרה ברמה ג'2
0527648518

כנ"ל טובי וויס, , מוגש ברמה גבוהה טעים מאאאאד, הזמנו אותה לארוע של 100 נשים..
היא עושה גם הזמנות לארוחות זוגיות, טעים מאד! נראה מהמם!
052-8647020

• הוסף לסימניות
שמנת מהממת
אוכל טעים מאד
נקי ואסטטי

יש לי את המספר שלה
אם את רוצה תכתבי מייל שאשלח לך

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות.
אני לא מקומית מבית שמש (רק מארגנת נופש באחד היישובים ליד בית שמש) אשמח לטלפונים של כל הממליצות.
תודהההה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה - - -
יש למישהו את המספר של 'שמנת'?

• הוסף לסימניות
בבקשה @פסיפלורה - תוכלי לכתוב פה את המס' של שמנת. מחפשת אותם דחוף!
שמעתי גם הרבה המלצות ויש לי אסיפת צוות עוד שלושה ימים... הצילו...

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת את המספר של שמנת ?

• הוסף לסימניות
רוצה לנסות קייטרינג מושלם מבני ברק?
יש משלוחים לכל הארץ

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
כתבתי לך באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה