כללי לבלנק + לוגו

• פותח הנושא chayki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חוות דעתכם חשובה לי:)
תודה!

קבצים מצורפים

• עמיחי.jpg
    KB 128.7 · צפיות: 11
  • עמיחי 1.jpg
    KB 126.1 · צפיות: 12
  • עמיחי 2.jpg
    KB 129.9 · צפיות: 21
  • עמיחי אפור.jpg
    KB 59.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
צבעים מעימים
לדעתי זה לא מספיק מוצלח שהאות ע' עולה על האות ש' אפשר שאולי האות ע' תשתלב בצבע אחר בש'
תסתכלי בלוגואים אחרים כדי לקבל השראה נראה לי שאפשר לשחק עם אותיות אלו יפה
גם לגבי הצבע כדאי להוסיף עוד גוון אולי חום /בורדו/כחול שמגיע מהצדדים ונבלע בבז' כפי שרואים תמיד בצורה הזו זה קצת ריק
לא הייתי הולכת על הגוון הסגול
הצליחי!

• הוסף לסימניות
זה אפור לא סגול...
בכל אופן תודה...

• הוסף לסימניות
הרעיון של הבלאנק יפה. (הראשון והאחרון) שמי לב שבצד שמאל הריבועים מפוקסלים.

בקשר ללוגו- לקח לי כמה שניות לקרוא מה כתוב שם. נראה לי שהוא צריך תיקון קטן...
קודם כל תעשי את ה'ע' וה-'ש' באותו פונט.
וכדאי למצוא דרך יותר מעניינת וברורה לשלבם יחד.
הצלחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה