כללי לבן אדם ב"תהליכי גיור"

• הוסף לסימניות
תפני ל'ערכים'...:)
קשה מאוד להלביש כיפה אחרת על בנאדם, תנסי לצייר, זה יהיה טוב יותר בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי ברירה ואני לא צריכה שזה יהיה הכי פרפקט שבעולם. למי שיש אני אשמח מאד עם יעלה. אני מצרפת את התמונה של לפני הגיור ואת השלבים שאח"כ

• הוסף לסימניות
יש לי פתרון! כהמשך לגיור, תהפכי אותו לחסיד, ותשימי לו את השטריימל מה'תלת מימד' יש שם בפורום...

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה, אם כבר, לעשות לו ריטוש רציני לפנים...

אולי יש לי אחפש מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
דווקא עם התמונה הזו?
כי היא מזעזעת!

• הוסף לסימניות
יפה, וכל מי שמעוניין, יש פה קובץ PSD עם 7 אפשרויות.
זה כיפה של ילד, אבל אפשר למחוק את העיטור בקלות.
מקווה שאחת מהן תתאים לך.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    4.4 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!
הערה אחת- עשית לו קרחת גדולה מדי מאחורי האוזן...
וגם- הכובע עומד בזוית מעט עקומה

• הוסף לסימניות
YRZYS, מ-ד-ה-י-ם!

• הוסף לסימניות
קול התור, זה לא אשמתי, זו אשמת הספר!
לקחתי את כל החלק של הפאה האוזן ומאחוריה-מתמונה אחרת
בקשר לכובע כנראה את צודקת,

• הוסף לסימניות
ירזיס, איזו עבודה מצויינת!

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן!!!

• הוסף לסימניות
תודה על המאמצים. בקשו ממני לשנות מרכיב ממודעה קיימת כדי שזה יהיה לחרדים וזה מה שעשיתי

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 225.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נחמדון :)
תורידי לו טיפה ת'כיפה היא נראית כמו כיפת קרמבו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה