לבן , היכן אתה ??

• הוסף לסימניות
מנסה להגיע ללבן ( זהירות אני יחפור פה עד שאני יצליח :rolleyes:) והנה מעלה תוצאות:eek: לא נגעתי בתמונות
עדין יש המון אפור מסביב
צילמתי תמונה של כסה לבן כדי לראות שהוא לא נשרף
וצרפתי גם תמונה של כל הסט
מי שיעזור לי יקבל תמונה לבנה חלקה למהדרין מתנה ...;)

• הוסף לסימניות
אפ פשוט צריכה השלמה מהצד השני
פלאש קטן וזול ב 400 ש"ח יוכל לתת לך מענה

• הוסף לסימניות
בתמונה עם הכיסא הצלחת להגיע ללבן, לא?

• הוסף לסימניות
1. המטריה האחורית שורפת את הרבע השמאלי העליון של הרקע, וגם את הקיר.
את צריכה לדעתי להוריד קצת גובה, להוריד זווית בל50 מעלות או קצת יותר, ולסובב ימינה איזה 20 מעלות.
שיימי לב שהשטח שאת צריכה שיהיה באמת שרוף זה רק הקטע שמסביב למצולם, כל השאר זה פחות חשוב, כי זה ממש שניה בפוטושופ.
ולא נראה לי שצריך עוד פלאש..אם יש לך בד על המטריה האחורית את יכולה להוריד אותו, אין בו צורך.
2. המיקום של הרפלקטור נראה לי לא מדוייק, הוא צריך לעמוד מול מקור האור, וכמו שהוא עומד עכשיו, הוא מחזיר אור על הצלמת, לא על המצולם.
ותקרבי אותו יותר אל המצולם, אחרת זה ממש לא משפיע כלום
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה