נכתב ע"י גולדס;1341341:משהו שנשמע הזוי אבל לא עולה כסף - לקרובת משפחה שלי היה כתם ענק בצאוור, אמרו לאמא שלה שאם מלקקים את המקום - זה מעלים את הכתם. האמא ליקקה את ביתה מידי יום (...) והכתם - נעלם!!!
נכתב ע"י גולדס;1341341:משהו שנשמע הזוי אבל לא עולה כסף - לקרובת משפחה שלי היה כתם ענק בצאוור, אמרו לאמא שלה שאם מלקקים את המקום - זה מעלים את הכתם. האמא ליקקה את ביתה מידי יום (...) והכתם - נעלם!!!
נכתב ע"י LLEEVV;1341559:שמעתי גם מהדבר הזה
אומרים שזה דבר רציני מאוד
זה לא בגלל הליקוק אלא בגלל הרוק שיש בו חומרים אנטי דלקתיים. עוזר מאד מאד מניסיון לשעורה בעין ולדלקת עיניים. לא צריך ללקק... מספיק למרוח רוק עם האצבע...נכתב ע"י גולדס;1341341:משהו שנשמע הזוי אבל לא עולה כסף - לקרובת משפחה שלי היה כתם ענק בצאוור, אמרו לאמא שלה שאם מלקקים את המקום - זה מעלים את הכתם. האמא ליקקה את ביתה מידי יום (...) והכתם - נעלם!!!
נכתב ע"י R.Design;1341570:אהבתי את התודה שצלצלה הניקית חחח...![]()
נכתב ע"י R.Design;1341570:אהבתי את התודה שצלצלה הניקית חחח...![]()
נכתב ע"י מישי;1342925:גם אותי זה תפס....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים