לבנין המוריקנדיה

• פותח הנושא amir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

...לבנין המוריקנדיה...

קבצים מצורפים

• לבנין המוריקנדיה2.jpg
    KB 418.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה

גם אם לא הכי חד שבעולם

אגב... זה לבנין ירוק פסים ולא המוריקנדה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;977560:
יפה

גם אם לא הכי חד שבעולם

אגב... זה לבנין ירוק פסים ולא המוריקנדה:)

תודה רבה...
ותודה גם על התיקון, חיפשתי במגדיר חרקים באינטרנט והתמונה שהייתה שם הייתה תואמת לזן הזה של הפרפר וזה השם שהיה שם.
האם אתה מכיר אתרים עם מגדירי חרקים, צמחים, בע"ח, אשמח ללינקים.

לגבי החדות ... התמונה צולמה במצלמה לא מקצועית (canon sx30 is) ובמקרה זה על פוקוס אוטומטי, הייתי באמצע צילום שיח פרחים ופתאום היגיע לו הפרפר ונחת לכמה רגעים על פרח אחר, לא יכולתי להחמיץ רגעים אלו ולא לצלם אותו, וגם התמונה עברה קרופ.... הייתי חייב :)

תודה רבה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
חיפשתי בנין, מצאתי פרפר...
איזה יופי!
(לבנין היה נראה לי כמו ל' שוואית ומה זה המוריקנדה? חשבתי איזה מבנה ארכיטקטוני עתיק...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;977580:
תודה רבה...
ותודה גם על התיקון, חיפשתי במגדיר חרקים באינטרנט והתמונה שהייתה שם הייתה תואמת לזן הזה של הפרפר וזה השם שהיה שם.
האם אתה מכיר אתרים עם מגדירי חרקים, צמחים, בע"ח, אשמח ללינקים.

לגבי החדות ... התמונה צולמה במצלמה לא מקצועית (canon sx30 is) ובמקרה זה על פוקוס אוטומטי, הייתי באמצע צילום שיח פרחים ופתאום היגיע לו הפרפר ונחת לכמה רגעים על פרח אחר, לא יכולתי להחמיץ רגעים אלו ולא לצלם אותו, וגם התמונה עברה קרופ.... הייתי חייב :)

תודה רבה וחג שמח!

הם מאוד דומים בגוונים שלהם אך התצורה על הכנפיים החיצוניות והפנימיות שונה
פעם הייתי בודק אחרי כל צילום במגדירים שונים... היום אני כבר מזהה אותם

אל דאגה... הבנתי שזה צולם בקומפקטית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה