לבעלות הנסיון עם פליימוביל >>>

• הוסף לסימניות
מס' שאלות:
האם בית הבובות של פליימוביל משמש גם כ"קופסת האכסון" של החלקים שלו? או שצריך לאכסן בקופסא נפרדת?
השאלה היא האם זה יותר פרקטי ונשמר יותר טוב מגן שעשועים למשל?
ובקיצור, מה מומלץ יותר- בית בובות או גן שעשועים?

ועוד שאלה, יש איזה חיקוי מוצלח לפליימוביל? שמעתי על משהו ורציתי לדעת פרטים.

תשובתכם חשובה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אני לקחתי קופסת איכסון של 2 ליטר
הכנסתי בפנים את כל החלקים.
ואת כל הקופסא הכנסתי בתוך הבית.

תקחי בחשבון שבבית בקושי משחקים, ככה זה היה אצלי לפחות, זה קטן ונמוך ולא נח, הם היו מעמידים את הכל על הרצפה.
באיזשהו שלב פשוט הבאתי למשהי את הקופסא של הבית והשארתי אצלי רק את החלקים.
סתם תפס לי מלא מקום.

בקשר לשאלה שלך, מה עדיף גן שעשועים או בית, אני חושבת שהבית זה הבסיס, גן שעשועים זה נחמד בתנאי שיש להם בית לחזור אליו...

• הוסף לסימניות
אני מכניסה את הכל חזרה לבית.

• הוסף לסימניות
מנסיון

אני בכללי נמאס לי מהפלימוביל. המשחק מורכב מחלקים קטנים וכמה שהדבקתי ושמרתי על זה, זה נאבד, לי יש בית בובות קטן והוא נחמד, בד"כ הם משחקים גם בלעדיו, הגן שעשועים חמוד ומתאים יותר לקטנים שמתלהבים ממנו.
בקשר לחיקוי, שנקרא POKEETO הוא נחמד מאד וחזק ביותר רק שהמגוון עדין לא רחב מדי מתאים בעיקר לבנים, אנשים, מכוניות וכו'.
המלצתי למי שלא קנה אף פעם פלימוביל, אל תתחילו עם זה, זה ממכר,
בעיקר את ההורים...:)

• הוסף לסימניות
הבית

גם אצלי הבית מונח בארון למעלה ומשחקים רק בחלקים, בעיקר בונים בית מקליקס או סוגרים משטח לחדרים מקפלה צבעונית, אבל בגינה כן שיחקו הרבה עד שנאבדו המקלות של הנדנדה...
גם לי נמאס מהפלימוביל שלא מצדיק את המחיר באיכות שנשברת, אבל הם כ"כ אוהבים אז אני מחדשת רק דמויות בקנית ספישלים לפי מה שחסר להם בדמויות.

• הוסף לסימניות
מאד תלוי לאיזה גילאים את מיידעת את זה וגם סגנון של ילדים
כשהגדולה שלי היתה בת 3 היא קיבלה בית בובות פלימוביל וזה העסיק אותה שעות!! ועדיין, היום היא בת 6 וחצי ומשחקת בזה המון!!! (השבת למשל אחינית שלי בת 10 היתה אצלי והן כל השבת התעסקו עם הבית... כנראה שזה מענין גם ילדות בנות 10...)
לעומתה השניה שלי בת 4 לא כ"כ מתענינת בפלימוביל, היא כן יכולה לשחק איתה אבל לא כמו שהגדולה, נראה לי זה סגנון של ילדים, היא אוהבת סוג אחר של משחקים (גם בקושי משחקת אבא ואמא למשל)
יש לי גם את הגן שעשועים וגם את הבית ועוד חדרים שהוספתי אחר כך, נכון זה המון חלקיקים קטנים ולא פעם אני מוצאת לקטן חלקים בפה... אבל זה שווה את זה! משחק מדהים!

ולגבי איחסון, את הבית עצמו אנ שמה על המדפי- משקים בחדר ואת כל החלקים בתוך קופסאות במגירה מתחת לארון, בדכ לבנות שלי אין כח למיין ולא מפריע לי אם כל המגירה נהפכת לקופסה אחת גדולה....

• הוסף לסימניות
אני ממש נהנית מפליימוביל.
כשמישהו רוצה "לפרגן" לנו מתנה רצינית אני תמיד מבקשת פליימוביל.
יש לנו אוטובוס, מכבה אש ואמבולנס. והמון דמויות.
אני בהחלט מקפידה שישחקו עם זה באופן מסודר ולא יפזרו וידרכו סתם, וגם מנמקת מדוע.
והם מתעסקים עם זה שעות. והדמיון - עף...

• הוסף לסימניות
הבית בובות שנסגר ל2 לא סגור מספיק חזק בכדי לאכסן בתוכו את הבובות

מנסיון עדיף לקנות קופסאות קטנות של פליימוביל ולאכסן את כולם יחד בקופסה/מגירה שייעדתם לענין
ולא פליימוביל עם חלקים גדולים שאין איפה לאכסן (אלא"כ יש לכם חדר משחקים)
אני קניתי בהתחלה את הבית ספר
זה העסיק שעות את הילדים אבל המבנה היה ענק מידיי והתפרק דיי מהר
היה יותר שוה מבחינת המחיר לו הייתי רוכשת ערכות קטנות
כי ממילא הילדים אוהבים ליצור לעצמם שטחים ובתים מקליקס ולגו או בתוך קופסאות פלסטיק/קרטון שהם מיעדים לענין
ובתוכו הם מניחים את הבתים שלהם
מצד שני מכוניות זה כן הולך

לגבי חלקים יש הרבה בלאי ושברים
בחלקים הפצפונים שנאבדים כמה שלא תשמרו עליהם (פרחים/קוקיות/סיכות/נעלי בית/כפיות וכו')
וכן בפלסטיקה שנשבר פה ושם (רגל/ראש/יד וכו')
וזה בהחלט מעצבן :( אבל עדין מעסיק המון
לדעתי אם נכנסים לעסק של פלימוביל צריך להתחיל עם כמות ואז מידי פעם לרכוש השלמות

אנחנו עשינו בשעתו מבצע עם הילדים ואספנו כספים של ימי הולדת ומתנות של הסבתות במשך שנה
ורק אז קנינו כמות מכובדת שמספקת אותנו כבר שנים עם השלמות ממש קטנות מפעם לפעם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה