מידע שימושי לבעלי התוסף לכרום "חיפושית" - הציטוט היומי ממש לא מתאים להיום!!!!

• הוסף לסימניות
@אינטראקציה
אני לא יודע אם כאן המקום, אבל לנחיצות העניין בעיני, אפשרתי את זה לעצמי.
לבעלי התוסף לכרום "חיפושית" - הציטוט היומי ממש לא מתאים להיום!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@אינטראקציה
כאן המקום, אבל לנחיצות העניין בעיני, אפשרתי את זה לעצמי.
לבעלי התוסף לכרום "חיפושית" - הציטוט היומי ממש לא מתאים להיום!!!!
@טראמפ @צירקי
רק כעת נכנסתי לפרוג וראיתי את הערתך. כוונתך לאירוע שהיה בל"ג בעומר לדאבונינו.
לגופו של עניין - אתה צודק, אבל -
הציטוטים נבחרים באופן אקראי מראש, והציטוט המדובר התחלף כבר בשעה 12 בלילה, הרבה לפני האירוע.
ומכיוון שעדיין אין לי רוח הקודש - ברור שהציטוט לא היה מכוון.
אמנם, אם הייתי שם לב ברור שהייתי מחליף, אך לא פתחתי מחשב במהלך היומיים הללו.
בכל אופן תודה על הערנות המוצדקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני לא יודע עד כמה זה מדויק, ואולי הדברים כבר ידועים, אבל בכל זאת כותב לתועלת הציבור.

בטלפון מקבלים הרבה התרעות – לפעמים אחריהן יש אזעקה ולפעמים לא.

יש תוסף לכרום בשם "צופר – צבע אדום":
https://chromewebstore.google.com/detail/צופר-צבע-אדום/hpbdhanjafnpeeobgejmdaajkiamfdpi

התוסף מתריע גם על אזעקות וגם על התרעות מקדימות, וצריך לבחור בו את האזור שלכם.

ממה שראיתי, ההתראות בתוסף מדויקות מאוד לעומת הטלפון.
(אני מניח שהניטור של המיקום בטלפון לא תמיד מספיק מדויק.)

לכן, בכל פעם שהטלפון מתחיל להתריע, אני בודק קודם במחשב אם באמת צריך להיערך.

מהניסיון שלי – זה עובד בצורה מדויקת.
תקופה ארוכה מאוד שאני מחפש כולל כלבבי ולא מוצא, אני מחובר חזק ללימוד בעיון ישיבתי ומעלה דהיינו סוגיות בעיון עמוק ובהקף רחב ומאידך גיסא בעלים ומנהל בפועל של עסק (כמו שכאן מכירים אותי)
אינני מוצא כולל משום ש: בכוללים הרגילים אם אתה לא קבוע נמצא בסביבות 9:30 אתה לא רלוונטי ובפרט בכוללים שהם שני סדרים ולהיות רק חצי מסדר א' לא מוציא אותך רציני וממילא אין כ"כ עם מי לדבר בלימוד וקשה למצוא חברותת (ובא נאמר גם קצת נחיתיות מול האריות האלו שיושבים לומדים לפני שבאת ואחרי שיצאת)
מאידך גיסא הכוללים של אנשים עובדים שהייתי עד היום (ובדקתי הרבה ) היו בהרבה סגנונות ולכל אחד היה את התוספות שגרמו לי פחות להתחבר לשמה אם זה כולל שבבהמ"ד יושבים חברה עם טלפונים ומעיינים בדברים שמעניינים אותם או כולל אחר שזה בעצם מקום לשת"פ עיסקי או מקום לקביעות תורה של דף היומי וכד'

למעשה לא מצאתי מקום רציני שהוא מתאים "לאברכים שמשלבים גם עבודה" דהיינו שטעייגן רציני ברמה גבוהה ובעיון רציני ומצד שני יש בו מקום אמיתי גם לאחד שמסיבותיו שלו יכול להתחיל את הסיידר רק ב11 ולסיים ב2 או שמפאת עיסוקיו הוא יכול להיות רק שעתיים בתחילת הסיידר או בחלק השני של הסיידר

היום דיברתי עם חבר ממקום אחר בארץ שסיפר לי על הכולל שלו שהוא פתח והוא בדיוק בדיוק עומד על כל מה שחיפשתי והבנתי שיש סיכוי להרים דבר כזה מקום תורה "לאברכים עובדים" כולל רגיל שיש בו אברכים שהזמן שלהם שונה מהזמנים הקונבנציונליים אך הם מנצלי זמן, שיש בו אברכים שעובדים אך יראי שמים, ובעיקר בזמן שהם נמצאים הם שקועים בלימוד ובעיון (ולא עושים שימוש בטלפון למעט שיחה וגם זה רק למה שנצרך באמת)

האם גם אתם מרגישים שמקום כזה יכול לתת לכם מקום לפרוח בו בלימוד או שאולי אתם מכירים מישו שזה יכול להתאים לו או שיש לכם רעיונות אייך לגרום למקום כזה להצליח אני ממש ממש ישמח שתחכימו אותי
הכולל יפתח בעז"ה באזור קריית משה ברגע שיהיה 10 אברכים כרגע נכון לכתיבת השורות יש 5
לגבי המילגה מדובר על דתות (לזכאים) + מלגה של כמה מאות שקלים, הזמנים הם בין 10 עד 1 עם התחייבות ללפחות שעתיים ביום

נ.ב. אומנם ניסוח הדברים לאברכים עובדים אך המקום ירצה לזכות בכל אחד שרואה את המקום מתאים לו להתעלות בלימוד

לעוד פרטים ניתן לפנות אלי במייל המופיע בחתימה או במספר הטלפון 0559745344
יצרתי ב"ה תוסף לכרום שמאפשר הצגה של כל הערוצים בממשק של ג'ימייל ממש (כמעט) כמו שהיה בגוגל צ'אט לפני שנחסם למשתמשי נטפרי.
כמו כן מי שלא יכול להתקין תוספים וכדו' עדיין יכול להנות מהאתר שמאפשר צפייה בכל הערוצים ממקום אחד, בלי צורך לפתוח הרבה כרטיסיות.

שימו לב: התוסף מכניס את הערוצים לתוך הדף של ג'ימייל, ממש כמו הצ'אט, בלי חלונות קופצים וכדו'.

כמו כן אנחנו לא קשורים לשום תוסף אחר, נא לשים לב לפני שמגיבים על תוספים של אחרים

כמובן האתר והתוסף לא מוגבלים דווקא לערוצים שפועלים על הפלטפורמה הזו, ואפשר לנסות להשתמש בהם לכל אתר שאתם מעוניינים, אבל עיקר הבניה הייתה לצורך אלו כדי להחזיר חלק מהנוחות של גוגל צ'אט.
כל ההגדרות ניתנות להתאמה אישית.

אשמח מאוד למשוב בונה וביקורות על שיפורים נצרכים וכדו'.

התוסף הושק לראשונה לפני כשבוע וחצי, ומאז כבר יש כ1000 משתמשים מרוצים, אבל עדיין אני חושב שאולי יש עוד מה להוסיף, ואשמח מאוד לרעיונות, כמו כן אם יש למישהו באגים וכדו' (זה עדיין עלול לקרות) אשמח אם ידווח, אפשר כאן או ב"צור קשר" בתוסף.

שימו לב: לגבי התראות על הודעות שלא נקראו בערוצים זה כבר בעדכון שעלה לחנות התוספים של גוגל ועדיין לא אושר, לכן בשביל זה צריך רק לחכות בסבלנות.

הקישור להתקנת התוסף מחנות התוספים

כמובן לרענן את ג'ימייל לאחר ההתקנה, ומיד יתווסף לכם הכפתור של "הערוץ"

נהניתם? נשמח לפידבק בחנות התוספים

להתרשמות באתר

אני עדיין לא מספיק רגיל לכתוב כאן בפורום, אם יש בעיה כלשהי בכתיבה או בנושא או במיקום אשמח אם תעדכנו אותי

הקלטה 2025-12-08 143618.gif
כל כך הרבה אנשים פנו אליי, בפרטי ובאשכולים, לגבי עין חמד.
שמעתם שאני נוסעת וחיפשתם מידע מה המצב שם, ואם רלוונטי לצילומים.
מבינה אתכם! גם אני ניסתי לדלות כמה שיותר ידע לפני שהגעתי לשם...
לכן אני פותחת פה אשכול, בואו ננסה להיות טובים אחד לשני ❤️
אם הייתם בעין חמד בזמן האחרון\תהיו, שתפו אותנו במצב שם, מתי כדאי להגיע,
מה הימים העמוסים\פחות, ואם יש לכם תמונות מצב משם - אז בכלל טוב!

בינתיים, כותבת לכם פה כל מידע שיש לי לגבי מה שהיה שם לפני כשבועיים כשהייתי שם:

אז... פעם ראשונה שהייתי בעין חמד. הגעתי לצלם חלאקה.
קודם כל זה מקום פשוט מ--דה-י-םםםם!!!
מצטלם יפה מכל הזוויות. ומסתבר גם כמעט בכל העונות.
יש שם עכשיו קצת דשא ירוק יפה, ועצים ברקע.
לתשומת ליבכם שכשהייתי היו מים זורמים = לא היה אפשר לצלם שם מרוב מים.
נאלצתי לוותר על הסט שלהם. היה מבאס מאד מאד מאד.
כמובן אפשר לצלם על הגשר שמעל, אבל לא מצטלם ככ יפה כמו המים עצמם.
ושוב, מזכירה שזה היה לפני כשבועיים, עכשיו לא יודעת מה יש\אין שם..
לכן כל מה שאתם יודעים - תכתבו פה למטה!

יש שלכת, לא המון. אבל קיצור ירוק מהמם.
ויש גם מבצר כזה שמתאים לסט יהודי יפה.

כשהגעתי הייתי עם עוד 2\3 צלמים. הגעתי ממש ביום ריק כי חשבו שבאותו יום יהיה גשום
בגדול באמת היה בוץ קצת על האבנים שם למשל, וזה היה באסה
שימו לב לא להושיב ילדים על המדרגות שיש עליהם בוץ!! עשיתי את הטעות הזאת וזה היה נורא :sne:
יש כמה גרמי מדרגות, חפשו את ההכי נקיות (וכמובן הכי מתאימות לתאורה) ועם הכי הרבה עלים\שפשוט
תאספו מהרצפה ותפזרו על המדרגות.

הכניסה זולה מאד, אם אני זוכרת נכון עלה 10 לילד ו20 למבוגר (צריך להזמין מקום מראש).
ב16 הם סוגרים לגמרי מה שאומר שעד עשרה ל (מקסימום) צריך כבר להגיע לרכב חזרה.
אני הגעתי ב14 עד 16, ולא הספקתי ממש כמעט כלום, לצערי הרבבב
ממש הספקתי רק 2 סטים מ2 זוויות. זהו. והיה לי עוד 6 סטים בערך שוויתרתי עליהם.
בקיצור לחשב שיהיה מספיק זמן, ולקחת בחשבון פקקים כמובן!
לי היה ממש חבל, זה מקום פשוט מהמםם ומגוון והתבאסתי ממש שלא הספקתי כלום. אם יש לכם 4 סטים - קחו 4 שעות. וכו'..

זהו, בגדול - כל עוד לא קיץ: לא לוותר על המקום הזה!!! מקום מדהים בעיני.
(לא הייתי שם בקיץ. כל עוד ירוק - מהמם שםםם)
למי שיש עוד שאלות מוזמנים לכתוב פה.
וכמובן שתפו אותנו בתובנות !
הסתפקתי אם מתאים ב"מידע חיוני", אבל לאחר נסיון-שכחה הבנתי שזה ממש שייך לכאן...
מכירים את זה שבאמצע הטיול מזדעקים כשרואים שחסר משהו
"אבל אמרתי לך לשים" "אתה היית אחראי על זה" וכו'?

כאן ננסה לתת טיפים קצרים לאריזה מוצלחת ומושלמת

1. כשהולכים לים-בריכה-מנגל או מה שלא יהיה, אין דרך לדעת במדויק מה צריכים, אלא אם כן מעבירים בראש בסרט נע את מה שהולך להיות
למשל: נגיע לשם, נשב על הדשא (צריך שמיכה תחתנו), נרצה לשתות משהו (מספיק מים, וכוסות, וכו'), ולאכול משהו (נטלה לנט"י, מגבת) וכו' וכו', פשוט לדמיין את הסיטואציה מהתחלה ועד הסוף
ככה לא תשכחו אפילו קיסמי שיניים אחרי המנגל

2. רק אחד אורז!
כששניים אורזים, הבעית רק מתחילות (אף פעם לא נגמרות), כל אחד סומך על השני, או לא הבין בדיוק מה אמר וכו'
אפשר שכמה יעזרו לאחד, אבל רק להביא לו בתוך הבית את מה שהוא רוצה (טיטולים ומגבונים וחטיפים ולחתוך מנגו ואבטיח ומלון), הוא צריך לעבור על הדברים ולראות שהביאו את מה שביקש
כשהאחריות על אחד בלבד, זה עסק מנצח

3. כשאורזים, חובה להרחיק כל הסחת דעת, כמו ילדים ותינוקות בוכיים ושאר עיסוקים
אבא (למשל) יכול להתכבד ולעשות סיבוב קצר מתחת לבית, ואמא יודעת-כל (למשל) תארוז בשקט ובבטחה
בלי שקט באוזניים אין שקט בראש
(לתשומת לב כל מי שחש פגיעה-קלה מהתיאור: הוספתי "למשל" בשביל להרחיק לזות שפתיים וצקצוקי לשון, אז אתנצל מראש שלא היתה כוונה אלא להמחיש את הענין :) )

עד כאן בינתיים
יש לכם עוד טיפים? נשמח אם תכתבו אותם כאן
  • תודה
Reactions: תמרוז1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה