עזרה לבעלי יש יומולדת....יש לכם רעיון למתנה יפה?

• הוסף לסימניות
כסא מנהלים לבית\כסא נוח לחצר\אם טיפוס מארח חברים וכו' פינת ישיבה לחצר.
אם מעשן-מצית יוקרתית וחריטה עליה(רק לשים לב שתהיה קומפקטית ע"מ שיהיה בה שימוש)
נרגילה יוקרתית וחתיכית.
משהו נוסף אם בקטע -שובר לעיסוי מפנק.
ואם בכלל מחפש חוייות אז נהיגה במכונית מרוץ אך קצת יקר...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שעון
נגן
אוזניות בלוטוס
מכשיר סודה סטרים - מוצלח מאוד ( די לסחיבת שישיות סודה!!!)
ארנק
אני קניתי לבעלי מתנה מכשיר סודה וממש התאכזבנו, אחרי שימוש של פחות משבוע נגמר הבלון, בלון חדש עולה 50, ושוב לא החזיק יותר משבוע בשימוש סביר ממש של 2 בקבוקים ליום לא יותר, הרבה יותר זול לקנות שישיות, ועוד שהגזים לא מחזיקים הרבה זמן...
אנחנו תרמנו את המכונה אחרי חודש
וגם הם העבירו הלאה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאמינו לי שגם לי לא אכפת לקנות לבעלי רכב,
הכסף של 'שתינו'
מה אכפת לי,
שאחר כך הוא יהיה זה שישבור את הראש איך מחזירים את הכסף....
תכל'ס...:unsure:
את האמת!!
למי קנית את זה????
בעלי. מבטיחה... לא אמרתי שאני לא נהנית מזה...:ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
לשאול אותו ביום הולדת על מה הוא חלם ורשום על דך את כל הרעינות לשנים הבאות
תאמינו לי זה הדבר הכי חכם לעשות...:)
במקום להסתבך כל שנה מחדש...

• הוסף לסימניות
במקום להסתבך כל שנה מחדש...
בדיוק לשם כך חתמנו חוזה ביננו...
את לא קונה לי כלום
אני לא קונה לך כלום
וכל אחד קונה לעצמו מה שהוא רוצה..מתי שהוא רוצה
ההסכם מחזיק מעמד יפה כבר xx שנים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה