'קרכאעיחלך
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
דבר ראשון - לנסות אוסטואופט.
קודם כל- בדקת שהפיטמה טובה לו- לא מידי מהירה ולא מידי איטית?לאחר קריאה של כל האשכול הזה.....
יש לי תינוק בן חודשיים שכל ארוחה היא סיוט, הילד מורעב אבל מתחיל למצוץ בקבוק ומפסיק בצרחות ממשיך ומפסיק ולא מוכן לאכול, יוצא שהוא כמעט לא אוכל במשך היום ארוחה נורמלית (120 מ"ל ) רצוף.
אני חוששת לריפלוקס סמוי, כי הוא לא פולט בכלל ולא מקיא בכלל. הרופאה טוענת אולי שורף לו כשהוא אוכל אז הוא לא רוצה לאכול.
מה לנסות לו?איזה סוג אוכל? גם מטרנה AR לא רצה לטעום אולי צריך להתעקש איתו??
לשון קשורה בדקתם?אוסטאופט- לא בא בחשבון מבחינתי, אם כבר, רפלקסולוגיה.
הפיטמה טובה לו כי ניסינו כל מיני סוגים ולא רצה שום דבר אז זה כנראה לא הסיבה...
תנוחות- כנ"ל...
ובגדול הוא עולה במשקל אבל ירד קצת באחוזון
בלילה ישן בסדר קם פעם פעמיים לאכול וכנ"ל
ניסינו מטרנה רגילה, אקסטרה קייר , והיום התחלנו את ה-AR אבל הוא גם לא רוצה לאכול אותו
קשה מאוד להאכיל אותו הוא מוצץ תוך כדי בכי ומוציא מלא החוצה תוך כדי מציצה...
כנ"לדבר ראשון - לנסות אוסטואופט.
בדקנו לשון קשורה-אין לו,לשון קשורה בדקתם?
הייתי בודקת את זה קודם כל.
אם זה אכן ריפלוקס, במצבים הקשים הוושט כל כך פצועה, שפשוט כואב לאכול.
במקרה כזה, מנסים שבוע אומפרזול, ואם רואים שיפור- כנראה זה זה.
ואז, אולי הייתי מנסה בשלב ראשון גם תרופה וגם AR, ורק לאחר תקופה של ריפוי מורידה בהדרגה את התרופה. (מדברת מהגיון פלוס ניסיון, תפעלו כמובן בהנחיית רופא)
במקרים של ריפלוקס- אסטופט יותר יעיל מרפלקסולוגיה, לא שתמיד זה עוזר, אבל לעשות משהו אז עדיף להתחיל עם אסטופט.אוסטאופט- לא בא בחשבון מבחינתי, אם כבר, רפלקסולוגיה.
זה לא אומר שזה טוב זה רק אומר ששללתם כמה סוגים וצורות...הפיטמה טובה לו כי ניסינו כל מיני סוגים ולא רצה שום דבר אז זה כנראה לא הסיבה...
תנוחות- כנ"ל...
הייתי בודקת סימילאק, וכל אוכל לבדוק כמה ימים (נניח 4-5)ניסינו מטרנה רגילה, אקסטרה קייר , והיום התחלנו את ה-AR אבל הוא גם לא רוצה לאכול אותו
ניסית להאכיל אותו כשהוא לא מורעב?קשה מאוד להאכיל אותו הוא מוצץ תוך כדי בכי ומוציא מלא החוצה תוך כדי מציצה...
מצטרפת לפורוםאם הוא כבר בן 8 חודשים את יכולה להתחיל לתת לו אוכל מוצק
אצלי זה ממש ממש עזר, לאט לאט עברתי לכמה שיותר מזון מוצק (לא כל התינוקים מתחברים, אבל לאט לאט ) והמצב השתפר פלאים
לדעתי האישית, אם זה במקום הנקה, לא הייתי מוותרת לטובת מוצקים, אבל אם זה במקום תחליף חלב, בהחלט הייתי עוברת בהדרגה למוצקים, תוך הקפדה על גיוון ועל ערכים תזונתיים (מזון שמכיל מספיק חלבונים, שומנים איכותיים, ויטמינים וכו')מצטרפת לפורום
יש לי גם תינוק בן שבע וחצי חודשים שסובל מריפלוקס הוא דווקא רגוע אבל פולט המון אחרי נוטרילון ar הוא יכול לפלוט 4 פעמיים ( להקיא כמעט ) הוא עולה במשקל מאד יפה וזה ממש מפליא אותי כי הוא באמת פולט המון
מה שכן שאני נותנת לו מוצקים הפליטות נעלמות משהו מדהים השאלה אם זה הגיוני בגיל כזה לאכול רוב היום מוצקים ?
באיזה גיל עברת מוצקים על מלא ?
לאחינייית שלי היה אותו דבר רפלקס סמוי והביאו לה נוטרילון AR וזה עזרבלת"ק
אין לי זמן לעבור על הכל אז אולי כבר אמרו
הבן שלי היה כמו שאת מתארת
גם בכה בעיקר ביום
זה היה ריפלוקס סמוי (פליטות פה ושם אבל לא כמויות ולא בקשת)
זה בעצם אומר שהאוכל חוזר מהקיבה לוושט הלוך ושוב וזה מציק להם
מה שעזר לנו - אוסטופאט ד"ר רייס מב"ב
טיפול אחד.. לא היה הוקוס פוקוס מיד שחזרנו ממנו אבל אחרי איזה שבוע/שבועיים כבר נהיה רגוע
בהצלחה! והרבה כח וסבלנות..
לכל מילה , פנינה!!מנסיון--
עברתי מסכת ארוכה ומייגעת של אוסטאופתים, רפסלקסולוגיה וכד', הכל היה שטויות, חוץ מלזרוק כסף, ואכזבה מחודשת
התינוק המשיך לצרוח בלי סוף!!
כשיש משהו שמכאיב- צריך לטפל.
בסוף עשיתי כהוראת שתי אמהות לילדי ריפלוקס ונושעתי:
1. תעברי מיד לתחליף חלב שעשוי מחלבון מפורק- נוטרילון, נוטרילון פפטי, נוטרילון AR, נוטרמיגן
אין כמו זה!!!
(הסיבה שזה מקל מאד, יש תינוקות שאין להם אלרגיה, אבל יש רגישות לחלב ולחלבון בכלל (כולל סויה, ולכן צמחית לא טוב!) התחליפים הללו חלביים אך החלבון בתוכם מפורק והגוף יכול להתמודד איתו בלי שזה יגרום להם לכאבים, גם לגבי השאלה של חלב נכרי, גדו"י כבר בדור הקודם פסקו בעניין)
2. אם את חוששת לריפלוקס-תתחילי מיד עם התרופה, תינוקות שסובלים מריפלוקס יכולים ולא מקבלים תרופה, במקרים רבים מתפתחת להם כוויה בדרכי העיכול . מכירה כמה כאלו!! (למי שמכירה צרבת, יכולה לדמיין...)
אצלי זה היה תאומים, ריפלוקס נוראי, כל הבית בריכות של פליטות וצרחות בלתי פוסקות..מצטרפת לפורום
יש לי גם תינוק בן שבע וחצי חודשים שסובל מריפלוקס הוא דווקא רגוע אבל פולט המון אחרי נוטרילון ar הוא יכול לפלוט 4 פעמיים ( להקיא כמעט ) הוא עולה במשקל מאד יפה וזה ממש מפליא אותי כי הוא באמת פולט המון
מה שכן שאני נותנת לו מוצקים הפליטות נעלמות משהו מדהים השאלה אם זה הגיוני בגיל כזה לאכול רוב היום מוצקים ?
באיזה גיל עברת מוצקים על מלא ?
אין לי ניסיון אישי,קיבלנו תרופה לרפלקוס בשם גביסקון
ישלמישהי נסיון עם זה? טעם? הצלחה וכו'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים