לבעלי תיק עבודות

• הוסף לסימניות
שמתי לב שה'נגע' פשה, אז לתועלת הציבור:
כשאתם מעלים עבודה לתיק העבודות -
תעלו אותה באיכות נמוכה,
לא רק בשביל הגנת הזכויות,
אלא בגלל שתמונה מדי איכותית נפתחת בגודל מאד גדול שגורם ל-2 דברים:
1. א"א להתרשם מהעבודה כיאות כי כדי לראות בכלל מה יש בדף צריך ל'התגלגל' לכל הכיוונים עם העכבר, וזה מוציא את הטעם והרושם,
2. א"א לעבור הלאה לתמונה הבאה, רק אם חוזרים שוב לתיקיות ונכנסים לבא בתור.
=אין כח לעשות את זה ואתם מפסידים לקוחות אופציונליים.

הצלחה!

• הוסף לסימניות
תגובה שלא מן המניין - איך חזר לך בסוף העברית??

• הוסף לסימניות
את צודקת, אני צריכה לעדכן שם...
סגרתי בייאושי את המחשב, בפתיחה הבאה הוא התאושש.
תודה! (:

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות :eek:
אבל מסתומרת להעלות באיכות נמוכה? :confused:
את מתכוונת שהיא לא תשקול הרבה?

• הוסף לסימניות
הכוונה להוריד את הרזולוציה של התמונה,
שזה בהחלט גורם לירידה דרסטית במשקל שלה (:
אישית העליתי ב-150 ויצא טוב. (dpi)

• הוסף לסימניות
שירי, הבקשה שלך ממש במקומה, גם אני די מוותרת מראש כשאני נתקלת בתצוגה כזאת ענקית, פשוט אי אפשר כך להתרשם מהעבודה וחבל,
אני מעלה בד"כ תמונות בגודל 20X15 ס"מ בערך, ב-100 DPI,
וזה בהחלט מספיק להתרשמות :)

• הוסף לסימניות
טוב מאוד שהעלית את הנושא, גם לי זה מציק כבר הרבה זמן...
אבל -
אם כבר - אז כבר... כדאי לפתוח גם בפורום צילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה