שיתוף בתהליך לבקש רחמים אברהם פריד

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מהמם!!!
תהיתי לעצמי מי המוכשר שאייר?
מי צבע את הדמות?
והעיצוב שלך הרבה יותר יפה!!!
תודה אני עשיתי רק בשחור לבן
בגרפיקה הכניסו קצת צבע
וואו, מדהים! וכמו קודמי, גם אני חושבת שמה שאתה עיצבת הרבה יותר מוצלח..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מהמם האיור אהבתי מאוד
כל הכבוד שעשית עבודה לזמר האהוב עליי הכי אברהם פריד זו זכות גדולה
ציור ברמה גבוהה ומרשים מאוד

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
הציור מרהיב, יש צדק שהגרפיקה מעט הרה, אבל את המיוחדות של הציור קשה להרוס

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה החלטתם שהגרפיקה הרסה?
העיצוב - נראה מקסים, פוש גדול, הימום, וואו, נותן מלא מקום לציור, רק להתבונן ולהתבונן...
אני אהבתי.
בהחלט יש גם מקום למה שאתה - @מענדי ירוסלבסקי עיצבת
פשוט סגנון אחר, יותר נוגע, יותר מבקש, פורט על הלב, עדין, מבקש רחמים.

אולי הזמר ביקש לשדר משהו אחר

• הוסף לסימניות
אין להשוות, בעיקר בגלל הפרספקטיבה, אצלך זה זועק ממעמקים.
אין לי מושג איך קוראים לה...
ואין סיכוי שהיא נחשפת לאשכול?
בסה"כ עיצוב חמוד מאוד רק שאני דמיינתי את זה אחרת...:(
זה מה זה מבאס. לפחות אנחנו זכינו...
המאחורי הקלעים אני יגלה לכם בהמשך:eek:
מחכים...

• הוסף לסימניות
למה אין קרדיט על העטיפה?
לא של המעצבת ולא של הצייר?
שאלה כואבת
אתן לכם את המספר של יובל סטופל...
כדי שתדברו איתו?
יש את הקרדיט אבל ביוטיוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה