• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להוריד אפליקציה של וואצאפ על מחשב נייד ווינדוס 8.1?
לציין, יש לי את הטלגרם שעונה חלקית לצורך אך יש לי בעבודה כאלו שלא משתמשים בו.
אשמח למענה מהיר
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כן
צריכים להתקין תוכנה שנקרא BlueStacks, שזה אמולטור של אנדרוד על PC, ובתוך זה יש אפשרות להתקין איזה אפליקצי' שרק רוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1517078:
כן
צריכים להתקין תוכנה שנקרא BlueStacks, שזה אמולטור של אנדרוד על PC, ובתוך זה יש אפשרות להתקין איזה אפליקצי' שרק רוצים.

אפשר לקבל קישור לתוכנה? הכוונה איך לעשות זאת?<
האם זה מכביד או מאט את המחשב? משנה משו?
האם צריך בשביל זה טכנאי או שאדע לעשות זאת לבד?

• הוסף לסימניות
1. http://www.bluestacks.com/app-player.html
2. פשוט מתקינים
3. היה לי את זה ונראהלי שזה הכביד מאוד על המחשב אבל היה לי מחשב מאוד מאוד פשוט
4. לא צריך תכנאי לזה

לי היה גירסה ישנה שלא עלה כסף אבל יכול להיות שהיום זה כבר עולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1517092:
1. http://www.bluestacks.com/app-player.html
2. פשוט מתקינים
3. היה לי את זה ונראהלי שזה הכביד מאוד על המחשב אבל היה לי מחשב מאוד מאוד פשוט
4. לא צריך תכנאי לזה

לי היה גירסה ישנה שלא עלה כסף אבל יכול להיות שהיום זה כבר עולה

אממ.. לא מאשרים את פתיחת האתר בנתיב... יש מצב להעלות את התוכנה עצמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה