למסירה לבשלניות היקרות - תנובה הוציאו קצפת פרווה כשרה לפסח בהכשר הבד"ץ העדה החרדית

• הוסף לסימניות
את זוכה לנבואה? אני אוהבת שאנשים מצטטים דברים בביטחון כאילו הם מקבלים מה' מסרים ישירים בנוגע לכל מיני נושאים. הלוואי וזה היה כך, כל כך ברור ומוחלט.
אנחנו בדור של הסתר פנים, לא?

"מה אני מבקש? אלא שתהיו אוהבין זה את זה" (תנא דבי אליהו, רבה כ"ו)

• הוסף לסימניות
את זוכה לנבואה? אני אוהבת שאנשים מצטטים דברים בביטחון כאילו הם מקבלים מה' מסרים ישירים בנוגע לכל מיני נושאים. הלוואי וזה היה כך, כל כך ברור ומוחלט.
אנחנו בדור של הסתר פנים, לא?
באמת צר לי שאת חושבת שלא לאכול שוקולד בפסח יותר חשוב מלא לפגוע ביהודי.
ואשמח שתסבירי לי מה הקשר בין הסתר פנים לבין זה שלקב"ה הכי חשוב שאנחנו הילדים שלו נחיה בשלום ונכבד אחד את השני. באמת מעניין אותי - לא בשביל להתווכח או להתנצח.
שיהיה לך חג שמח!

• הוסף לסימניות
חבל שמוציאים את הדיון מהנושא המרכזי.
הענין הוא לא מנהג אי אכילת קטניות.
הענין הוא שבלא"ה לא מפסיקים לאכול בפסח,
אז למה צריכים עוד תוספת של שומנים ?!

• הוסף לסימניות
מצאתי ב'יש' במודיעין עילית ובאהבת חסד
יש בשפע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה