לבשלניות - מה עדיף, פטרוזיליה או שמיר?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מתכון של כרעיים עם בצל, סויה וסילאן.
צריך כוסברה. ואין לי.
מה עדיף לשים במקום? פטרוזיליה או שמיר?

• הוסף לסימניות
פטרוזיליה. לשמיר טעם מודגש מידי.

• הוסף לסימניות
זה נראה לכן משמעותי ההבדל בין פטרוליה לכוסברה?

• הוסף לסימניות
כל עשב תיבול והטעם שלו, מבחינת המתכון, הוא יהיה טעים עם פטרוזיליה, אבל כוסברה הייתה לוקחת אותו לכיוון קצת אחר בטעם

• הוסף לסימניות
ההבדל בטעם הוא משמעותי אבל על אותו רעיון, יש כאלה שלא משתמשים בכלל בכוסברה כי היא הרבה יותר דומיננטית.
בעיקרון אין שום בעיה להחליף כוסברה בפטרוזילה בכל מתכון לדעתי.
שמיר לעומת זאת לא מתאים לכל דבר.......
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מעניין
אני דווקא הייתי הולכת על שמיר :)

• הוסף לסימניות
לטעמי פטרוזיליה.

שמיר במקרים מסויימים.

• הוסף לסימניות
לשמיר יש נגיעות של טעם הכוסברה,
רק שימי קצת, יש לשמיר נוכחות בתבשיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1361278:
שמיר לעומת זאת לא מתאים לכל דבר.......
בהצלחה!

זה נכון, אבל כאן זה נשמע דווקא טוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי שמיר מתאים למרקים ולסלטים
פחות לעוף.
הייתי הולכת על הפטרוזיליה, יש לו טעם עדין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה