קורונה לבת שלי חום 38.3 מותר להשתתף בחתונה?

• פותח הנושא RRL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא רק בחתונה, אלא כל מי שאינו מבודד ממנה הרמטית לא יוצא מהבית לשום מקום עד שלילת קורונה או 48 שעות מסיום החום.
זה לא מה שהרופאים אומרים
כדי לתת כזאת הוראה צריך או תעודת רופא או תעודת רבנות

לדעתי אבל בכ"א חתונה לא כדאי

• הוסף לסימניות
אם מותר לי לעזור בלי שנתבקשתי, אז הנה שאלה שאלתית:
הילדה ב38.5 חום (לא משנה באיזה גיל), האם בני המשפחה הגרעינית יכולים להשתתף בחתונה?
שאלה לרופא.
(אם מותר לי גם לענות - גם אם משתתפים, בזהירות גדולה)

• הוסף לסימניות
לא מסוגלת! היא כולה בת 8 חודשים. זה יקל על הגזירה??
איני רופא. איזה קופה אתם? בקופה שאני נמצא (מאוחדת) אפשר להזמין תור טלפוני ולדבר עם הרופא בטלפון (לקבוע לרופא הראשון שזמין באותו רגע) ומה שהוא אומר יש לעשות.

• הוסף לסימניות
יש לי היום חתונה של אח של חברה, היא התקשרה להזמין אותי.
אבל... היה לי ברור שאני לא מגיעה! למרות הרצון להשתתף ולשמח זה לא מספיק אחראי לדעתי להגיע עם כל הרצון הטוב!
בשביל זה יש תמונות, והעיקר שכולם יהיו בריאים!

• הוסף לסימניות
זה לא מה שהרופאים אומרים
כדי לתת כזאת הוראה צריך או תעודת רופא או תעודת רבנות

לדעתי אבל בכ"א חתונה לא כדאי
יתכן שיש בלבול בין הרופאים. לכן הכי טוב להתקשר לרופא אמין שאתם סומכים עליו ולצאת ידי שמים.

• הוסף לסימניות
אם מותר לי לעזור בלי שנתבקשתי, אז הנה שאלה שאלתית:
הילדה ב38.5 חום (לא משנה באיזה גיל), האם בני המשפחה הגרעינית יכולים להשתתף בחתונה?
שאלה לרופא.
(אם מותר לי גם לענות - גם אם משתתפים, בזהירות גדולה)
אפשר הסבר למתקשים?

• הוסף לסימניות
לאאאא,הלכנו להורים של בעלי בשבת
היה לחמי חום גבוה ואף אחד לא יידע אותנו
לא חלמו שזה קורונה
בסוף כולנו בבידוד
גם דלקת וגם קורונה
כל אחד צריך להיות אכפתי ולחשוב על המעגלים סביבו שעלולים להינזק במידה ויתברר שהוא חיובי

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר למתקשים?
מי שיש לו חום לא יוצא מהבית, זה אובייס האובייסים.

מקובל שבני המשפחה הגרעינית של מי שיש לו חום אינם חייבים בידוד. אבל כשמדובר על ללכת לחתונה, שזה בלאו הכי המקום הכי מסוכן להדבקות, לכאורה כדאי לשאול רופא אם זה בסדר לצאת לחתונה.
ואם בכל אופן משתתפים, צריך להזהר שבעתיים בהרחקה חברתית.

כמו שבהרבה מוסדות חינוך לא נותנים למי שיש לו מישהו בבית עם חום לבוא ללימודים.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה