קורונה לבת שלי חום 38.3 מותר להשתתף בחתונה?

• פותח הנושא RRL
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש צדק בזה, אבל השיקול הוא שאין לזה סוף. האם בכל מקרה של חום חולף של אחד מבני הבית נבודד את כל הבית לשבועיים?
ולכן קבעו עוד שלושה כללים שאמורים לסייע בזה: מסיכות+ריחוק+הגיינה, וכך גם אם הייתם חולים לא הייתם מדביקים בחוץ.
בדיוק

יש גם אלפי אנשים ללא שום תסמינים שיש להם קורונה

• הוסף לסימניות
בשופ"א לא !
וגם יומיים בידוד לילדה לאחר גמר מחלת החום.

• הוסף לסימניות
לא מסוגלת! היא כולה בת 8 חודשים. זה יקל על הגזירה??
לבת שלי בת 9 חודש היה כמה ימים חום גבוה, והגיע עד 39.7 גם
בהתחלה זה היה נראה שיניים, אך לאחר ביקור אצל הרופאה שאמרה שזה לא נראה לה כך
היא הפנתה לבדיקת קורונה, אחרת היא לא בודקת שום דבר אחר
זה הכרטיס כניסה..:(
בקיצור,
עשינו לה בדיקה(וזה כואב! והיא צרחה וחזרה עם דם באף, כן! רחמנות)
אחרי כמה שעות כבר ראיתי תשובה שלילית באתר הקופה, ב"ה
כנראה היה וירוס או משו.

• הוסף לסימניות
שווה לשאול רופא
לדעתי תינוק בגיל הזה (ולא בן שנתיים אפילו)רוב הפעמים זה רק שינים , במיוחד אם הוריו ואחיו לא היו בסביבת חולה קורונה...
זה מה שהיה לי
והתקשרתי לשאול אם אני יכולה לצאת למרפאה ואמרו שברור
וגם הכניסו אותי למרפאה בלי שום בעיות
אבל גם הבת שלי לא היתה בקרבת שום חולה או מבודד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה