לבת שלי לא צומחות שיניים !!!

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע בענין?-
לבת שלי לא צמח אפילו שן אחת והיא בת שנה +חודשיים.
מה עושים???:mad:

• הוסף לסימניות
אל דאגה!
לבת שלי יצאה שן ראשונה בגיל שנה ושלוש.
וחמותי אמרה לי שהיה לה ילד שבגיל שנה ושלוש עוד לא יצא לו שן ראשונה. היא הלכה לרופא ילדים שאמר לה שהוא לא ראה עוד ילד בלי שיניים.

• הוסף לסימניות
רופא אמר לי פעם שככל שהשיניים יוצאות מאוחר יותר הן יותר חזקות...אין לי מושג אם בצחוק או ברצינות. כך שבשביל הספק שווה להמתין -לא?

• הוסף לסימניות
שנה וחודשיים?
הבן שלי הוציא שן ראשונה בשנה ושמונה חודשים!!
אם את לחוצה לכי לרופא ילדים, הוא נוקש על החניכיים ויודע להגיד אם יש שיניים או לא...

• הוסף לסימניות
גם לבת שלי יצא שינים בגיל מאוחר מאד , נראה לי שנה ורבע.
אל דאגה. זה הכי חמוד שמדברים כמו סבתא בלי שינים.

• הוסף לסימניות
גם אני דאגתי כי אצלינו כולם הוציאו בגיל 3-6 חוד' ואצלי רק אחרי גיל שנה, עד שחמותי אמרה לי שאצלה לפני שנה ושלושה לא יצאו בכלל שיניים. זה בד"כ תורשתי, תבדקי..

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי יצאה שן ראשונה בגיל שנה ותשעה חודשים
רופא אמר לי שאם יש בעיה של צמיחה של השיניים זה מתבטא גם בשיער וציפורניים וזה באמת בעיה.
אם יש לך שיער את יכולה להיות רגועה.

• הוסף לסימניות
אצל הבת שלי השן הראשונה יצאה בגיל שנה וחצי, והיא היתה דוקא שן טוחנת, ולמרות שלא היו לה שיניים היא אכלה כמעט הכל במעון,

• הוסף לסימניות
לילדים שצומחות השיניים מאוחר, הן גם נושרות מאוחר.
אז מעכשיו, אל תדאגי אם בגיל 8 היא עדיין תהיה עם שיני חלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי טל;2356529:
רופא אמר לי פעם שככל שהשיניים יוצאות מאוחר יותר הן יותר חזקות...אין לי מושג אם בצחוק או ברצינות. כך שבשביל הספק שווה להמתין -לא?

אני שאלתי רופא שיניים דווקא מהכיוון ההפוך של שיניים שיצאו מוקדם במיוחד אם הן חלשות יותר, והרופא שלל לי את התאוריה הזו מכל וכל.

• הוסף לסימניות
למרבה האבסורד.ראיתי גם ראיתי בחורה בת 18 בלי שיניים...(לא צמחו מעולם)עברה השתלה במחיר אסטרונומי

• הוסף לסימניות
בת דודה שלי הלכה לרופא שיניים עם שאלה זהה
והוא ענה: ידוע על שני מקרים כאלו בהסטוריה הרפואית,
ואני לא מאמין שזה המקרה השלישי...

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שהתקרבה לגיל שנתיים ולא צמחו עדיין שיניים
האמא ההיסטרית רצה מרופא לרופא.. בסוף כמובן צמחו השיניים בגיל שנה ועשרה חודשים.
הבת שנולדה אח"כ - נולדה עם 2 שיניים.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי אדם בן 87 ללא שיניים והוא לא היה נראה לי מודאג מהנושא. מאז שאני ראיתי אותו לראשונה הוא ללא שיניים. אין לי מושג אם אף פעם לא היו לא או שפשוט נפלו במהלך השנים

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו, לא נראה שהיא תישאר בסוף ללא שיניים, מה שכן צריך לשים לב זה לחניכיים נפוחות ולסבל של הילדה, כי לפעמים השיניים מנסות לצאת ולא מצליחות ואז לרופאים יש שיטות איך לפתוח את הדרך (מומלץ שהאב יקח לטיפול ולא האם...)

• הוסף לסימניות
לי יצאו שיניים בגיל שנה +
וגם לילדי
ואןמרים שאלו שיניים יותר טובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולמית אור;2356571:
אני שאלתי רופא שיניים דווקא מהכיוון ההפוך של שיניים שיצאו מוקדם במיוחד אם הן חלשות יותר, והרופא שלל לי את התאוריה הזו מכל וכל.

לי דוקא הרופא אישר את התאוריה הזו. אצלי כולם הוציאו מוקדם.

• הוסף לסימניות
גם הבן שלי בן שנה+5 עדיין ללא שיניים בכלל.
מקווה שבקרוב....
(כל פעם שיש לו חום או לא מרגיש טוב אני בטוחה שזה שיניים.:))

• הוסף לסימניות
כל הילדים שלי הצמיחו שיניים אחרי גיל שנה

• הוסף לסימניות
מניסיוני לא בטוח ששיינים חזקות זה מעלה
תלוי במה הן חזקות האם מבחינת חורים בשיניים, או שהן נופלות מאוחר
לי למשל (בת 26) לא נפלה שן חלבית עקרתי אותה השן מעליה לא גדלה
הייתי צריכה לעשות קוביות על כל השיניים וחשיפה לשן כלואה ולהוריד אותה בכח
כך שזה סיפור שלם.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה