דרוש מידע לב הבית- הבית לאשת אברך

• פותח הנושא הש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
*לב הבית – קהילה לנשות אברכים*

במרכז כל בית יהודי פועם לב חזק, מסור ומלא באמונה – הלב הזה הוא את, האישה, האם, העומדת בגבורה מאחורי הקלעים של חיי התורה והמשפחה. קהילת "לב הבית" נוצרה במיוחד עבורך – נשות האברכים, הנשים שבמסירות אין קץ בונות את הבית היהודי בדרך התורה, מחנכות את הילדים לערכים נצחיים ותומכות בבני זוגן בלימוד התורה.

מטרת הקהילה היא להעצים אותך, לתת לך מקום לשתף, להתחזק, ולשאוב השראה מנשים כמוך. כאן תוכלי למצוא אוזן קשבת, כלים מעשיים לחיי היומיום, שיח מעצים על האתגרים וההצלחות שבדרך, ותזכורת תמידית שאת לא לבד במסע הזה.

"לב הבית" הוא לא רק שם – זו מהות. זו ההכרה בכוחך המיוחד להאיר את הבית ולהוביל אותו קדימה באמונה ובשמחה. יחד ניצור מרחב שבו נוכל לצמוח, להתחזק ולהמשיך להוביל את בתינו בדרך התורה והקדושה.

הקמתי קהילה לנשות אברכים לתת כח ועוצמה לכל אחת ולדעת לומר לך כל הכבוד
עכשיו אני מארגנת ערב הוקרה לנשות האברכים הערב יתקיים בבית שמש אשמח לדעת מה היית רוצה לראות בערב כזה
את מי היית רוצה לראות מדבר, מה הפעילות שהיית רוצה (סדנא, סטדנאפ, שירת נשים, ועוד)
אשמח לכמה שיותר תשובות

• הוסף לסימניות
איך מצטרפים לקהילה?
האם מיועד רק לנשות בית שמש? יש איזה דיוור מעניין במייל?

• הוסף לסימניות
כל מי שרוצה להצטרף לקבוצה במייל שתשלח מייל לכתובת elihss322@
ואני אצרף בשמחה

• הוסף לסימניות
איך מצטרפים לקהילה?
האם מיועד רק לנשות בית שמש? יש איזה דיוור מעניין במייל?
ממש לא כל אישה שבעלה אברך יכולה להצטרף.
לגבי הערב הוקרה הוא יתקיים בבית שמש אך נשים מחוץ לעיר מוזמנות בשמחה

• הוסף לסימניות
מקפיצה לכל מי שרוצה להצטרף

• הוסף לסימניות
אם הייתי שם
הייתי שמחה לשמוע משהו אחר.
לא על צניעות, לא על פגעי הטכנולוגיה, לא על לשון הרע, לא על התחזקות.
סתם ערב מעניין עם תוכן לנשמה בלי כל הנ"ל אם זה הלו"ז - אני רוצה להצטרף.

• הוסף לסימניות
אם הייתי שם
הייתי שמחה לשמוע משהו אחר.
לא על צניעות, לא על פגעי הטכנולוגיה, לא על לשון הרע, לא על התחזקות.
סתם ערב מעניין עם תוכן לנשמה בלי כל הנ"ל אם זה הלו"ז - אני רוצה להצטרף.
זה ממש לא הסגנון אני לא רוצה להטיף לנשים על כל מה שרבנים מדברים בשביל זה הם קיימים זה נטו הוקרה והערצה על הבחירה שלך שלא מובנת מאליה זה שבחרת להתחתן עם אברך מגיע לך כל הכבוד נקודה

• הוסף לסימניות
זה ממש לא הסגנון אני לא רוצה להטיף לנשים על כל מה שרבנים מדברים בשביל זה הם קיימים זה נטו הוקרה והערצה על הבחירה שלך שלא מובנת מאליה זה שבחרת להתחתן עם אברך מגיע לך כל הכבוד נקודה
ערב שירה כזה, עם ארוחת ערב טעימה. עם שירים יפים על תורה ןאולי איזה מצגת מרגשת שקשורה לעיניין.
קצת נשמע מתקרבן ההודעה הזאת, אולי כדאי לדייק.

• הוסף לסימניות
*לב הבית – קהילה לנשות אברכים*

במרכז כל בית יהודי פועם לב חזק, מסור ומלא באמונה – הלב הזה הוא את, האישה, האם, העומדת בגבורה מאחורי הקלעים של חיי התורה והמשפחה. קהילת "לב הבית" נוצרה במיוחד עבורך – נשות האברכים, הנשים שבמסירות אין קץ בונות את הבית היהודי בדרך התורה, מחנכות את הילדים לערכים נצחיים ותומכות בבני זוגן בלימוד התורה.

מטרת הקהילה היא להעצים אותך, לתת לך מקום לשתף, להתחזק, ולשאוב השראה מנשים כמוך. כאן תוכלי למצוא אוזן קשבת, כלים מעשיים לחיי היומיום, שיח מעצים על האתגרים וההצלחות שבדרך, ותזכורת תמידית שאת לא לבד במסע הזה.

"לב הבית" הוא לא רק שם – זו מהות. זו ההכרה בכוחך המיוחד להאיר את הבית ולהוביל אותו קדימה באמונה ובשמחה. יחד ניצור מרחב שבו נוכל לצמוח, להתחזק ולהמשיך להוביל את בתינו בדרך התורה והקדושה.

הקמתי קהילה לנשות אברכים לתת כח ועוצמה לכל אחת ולדעת לומר לך כל הכבוד
עכשיו אני מארגנת ערב הוקרה לנשות האברכים הערב יתקיים בבית שמש אשמח לדעת מה היית רוצה לראות בערב כזה
את מי היית רוצה לראות מדבר, מה הפעילות שהיית רוצה (סדנא, סטדנאפ, שירת נשים, ועוד)
אשמח לכמה שיותר תשובות
הרצאה יפה, סטנדאפ על רמה, תוכנית עומק, וכיבוד מפנק:)

• הוסף לסימניות
סורי אני ממש לא מחפשת לתקרבן
אולי לא נוח לשמוע את זה אך זו דעתי וזה מה שאני מנסה לעשות דברים שלא היו עד היום כל ההרצאות על כל מה שאמת קיים בקו למען אמהות

• הוסף לסימניות
אם משהי רוצה להצטרף לקהילה שתשלח הודעה למייל

• הוסף לסימניות
תכנית מעניינת וארוחה טובה

• הוסף לסימניות
יוזמה ברוכה
מי מממן את כל זה?

• הוסף לסימניות
אנו מבקשת סיוע מעיריית בית שמש.
והעז"ה היה ניתן ליקנות כרטיס בעלות סימלית

• הוסף לסימניות
תבורכי.
יוזמה מפתיעה.

יש כוללים גדולים שמארגנים דברים כאלו כמו מיר או סורוצקין, אולי לשאוב מהם השראה.

מאוד משנה כמה נשים את מתכננת שיהיה בערב.
סדנא יצירתית למשל אפשרית רק עד גג 40 נשים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות
אני החלטתי בסוף עם המון תקווה לסיידא דשמייא שהצליח להביא את הגברת מנוחה לוי ותוכנית של סיפור אישי מאוד מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה