לגבי אינטרנט כשר

• הוסף לסימניות
ברצוני לברר מבעלי נסיון אודות סינון לאינטרנט.
איזו חברה עדיפה? מה המגבלות / האפשרויות של כל חברה? וכו'
אשמח לשמוע ג"כ ממי שמכיר כמה חברות עם היתרונות והחסרונות של כל אחת.

תודה על המאמץ :p

• הוסף לסימניות
תלוי איזה חסימה את רוצה?
נתב חוסמים יותר אתרים מאתרוג
ויש כמה דרגות בכל אחד מסוגי החסימות
בכל אופן לי יש אתרוג ואני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ימד;1478250:
תלוי איזה חסימה את רוצה?
נתב חוסמים יותר אתרים מאתרוג
ויש כמה דרגות בכל אחד מסוגי החסימות
בכל אופן לי יש אתרוג ואני מאד מרוצה

נתיב חוסמים יותר מאתרוג??? מענין.....
תודה
אני רוצה חסימה נורמלית - שיהיה אפשר לעבוד טוב בתור גרפיקאית שצריך לפתוח לפעמים אתרים בעייתיים - שתהיה לי כזו אפשרות. שמעתי שיש חברות שלא נותנים בשום אופן.

• הוסף לסימניות
נתיב פתיחת אתרים יותר מהירה, אתרוג שירות לקוחות יותר מהיר.
אין הבדל בסינון

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב -והוא מעולה!!!
היה לי לפני סינון של חב' אחרת,והיה מלא בעיות..מבחינת הסינון...

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים - מה עם רימון? בסינון הגבוה? מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש באתר.. היו על זה כ"כ הרבה אשכולות....

• הוסף לסימניות
אם את רוצה חסימה באמת טובה
זה אך ורק נתיב!!
לי יש נתיב ואני מאוד נהנית
ויש לי אתרים מעולים בשביל לעבוד איתם בגרפיקה
וחוצמזה שיש להם אפשרות כזאת שאם את צריכה איזה אתר בצורה מאוד דחופה או זמנית או קבועה
את ממלאת איזה דף כל שהוא שהם שולחים לך שזה באחריותך והם יכולים לפתוח לך
אבל אני מבינה שגם לזה יש תנאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה