מידע שימושי לגבי בית ספר למשחק.

• הוסף לסימניות
מחפשת בית ספר מקצועי למשחק לקראת שנת הלימודים הבאה.אני יודעת שיש כמה כאלו ובכול אופן אשמח לקבל דעה מבוגרות.

• הוסף לסימניות
מחפשת בית ספר מקצועי למשחק לקראת שנת הלימודים הבאה.אני יודעת שיש כמה כאלו ובכול אופן אשמח לקבל דעה מבוגרות.
מצטרפת לבקשה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
אז זהו שאני גרה בצפון התייאשתי מלחפש בצפון, כי פשוט אין לא ,בחיפה לא בקריות, שמעתי על פסיפס של סוניה השאלה שלי אם זה לא יותר תיאטרון מאשר משחק מול מצלמה כי אני יותר מחוברת למשחק מול מצלמה וראיתי מופע שלהם המסע היה נראה יותר תאטרון.

• הוסף לסימניות
אז זהו שאני גרה בצפון התייאשתי מלחפש בצפון, כי פשוט אין לא ,בחיפה לא בקריות, שמעתי על פסיפס של סוניה השאלה שלי אם זה לא יותר תיאטרון מאשר משחק מול מצלמה כי אני יותר מחוברת למשחק מול מצלמה וראיתי מופע שלהם המסע היה נראה יותר תאטרון.
א"א ללמוד משחק מול מלצמה בלי ללמוד תיאטרון

• הוסף לסימניות
בית ספר למשחק פסיפס של סוניה סודרי!
קודם כל זאת משפחה, משפחה גדולה ואוהבת.
הלימודים, מלבד היותם לימודי תיאטרון גבוהים גם לפיתוח העצמי שלך, שחשוב כל כך כשאת על במה, ומי שמצטיינת בלימודים, יכולה אח"כ להשתלב בתיאטרון עצמו..
Www.psifaso.co.il
0527183525 למזכירה קוראים ברוריה..

• הוסף לסימניות
הכוונה למי שמוכשרת אבל בעיקר שיש לה רצון והיא מוכנה להשקיע.. כמובן שאי אפשר לכמת כישרון , וכמובן שבכל אחת יש משהו אדיר שמחכה לפרוץ;)

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה על פסיפס אבל השאלה שאלה אם זה לא רובם נשים כי אני בחורה בת 19,דבר שני לגבי יד בנימין למישהי יש מושג אם זה לימוד יום יומי או פעם בשבוע?

• הוסף לסימניות
בפסיפסו יש טווח די רחב של גילאים, אבל לפחות חצי מהבנות מתחת לגיל 26 אני בת עשרים, נורא נהנית..

• הוסף לסימניות
תודה!! אשמח לדעת למי שמכירה מה ההבדל בין האנסמבל לבין פסיפס שמעתי המלצות על שניהם.

• הוסף לסימניות
האנסמבל ופסיפס אותו רעיון????

• הוסף לסימניות
אנסמבל סופר מקצועי!!!
מורות מעולות!
פסיפס גם טוב . שמים דגש עיקרי על תיאטרון.
תורת חיים- מקצועי יותר בשביל בימוי והפקה פחות משחק.
אספקלריא גם מקצועי מאד.

• הוסף לסימניות
מכירה גם את פסיפס של סוניה סודרי
תיאטרון ברמה גבוהה!

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את פסיפס אבל את סוניה כן, היא מאוד מקצועית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה