לגבי ההקלטה של היום עיון אתמול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי אפשרות להעלות קישור הבעיה היא שזה עם גישה לפרטיות שלי.
מישהו יכול לעזור?
זה בשבילכם, לי יש את זה...

• הוסף לסימניות
הקטנת קבצים:
send2.png

• הוסף לסימניות
קצת מסורבל... אבל אפשר לפצל לשניים שלוש קבצים, ולהקטין כל אחד בנפרד.

• הוסף לסימניות
מה לגבי גוגל דריב? בלי לכווץ
ואפשר לפתוח תקיה חדשה שם, חסומה רק לצפיה או הורדה בלי עריכה, חדירה לפרט וכו

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה, אני חושבת שאני יודעת לעשות את זה אבל איך אדע שבאמת זה יהי רק לצפייה ולא יראו משהו אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2306468:
לא צלח...עדיין יש גישה לחשבון.

לך יש גישה לחשבון שלך כי את מחוברת אליו במחשב שלך, תנסי לפתוח במחשב עם חשבון אחר...

• הוסף לסימניות
כמה זה שוקל?

• הוסף לסימניות
אפשר לחלק את האודיו לחלקים קצרים ואז זה יהיה קבצים שאפשר להעלות לכאן.
יש לי תוכנה בשם GoldWave שאפשר לחלק שמה.
השאלה אם תדעי איך להתעסק בה. אני אוכל לשלוח לך אותה.
כרגע אין לי זמן להסביר איך להשתמש....
אי מבינה שזה לא רלוונטי גם לשלוח אלי את הקובץ בשביל שאני אחלק אותו לחלקים...

• הוסף לסימניות
אמור להיות לי כי יש לי GMAIL
אבל אין לי תקייה על המחשב של זה. זה משנה?
לא יודעת איך משתמשים בזה כלכך...

• הוסף לסימניות
אני לא מתמצאת בזה, אבל מנסה לחשוב על פתרון
אולי את יכולה לשלוח לעצמך בג'מבו מייל ואז להעלות את הקישור שלו לכאן?

• הוסף לסימניות
מתערבת לכם...

כנראה צריך להמיר ל mp3,
זה הוקלט בנגן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה